Πρωτοχρονιά 2018.

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά!…

Βράδυ Πρωτοχρονιάς και σε κάθε σπίτι μικρές συναθροίσεις αγαπημένων προσώπων, πιστοποιούν το μεγαλείο της στιγμής. Μέσα σ’ ένα βράδυ, μοιραζόμαστε την ίδια διάθεση να κλείσουμε πίσω μας ένα χρόνο ζωής και ν’ ανοίξουμε μπροστά μας έναν άλλο που τολμάμε να τον ονειρευτούμε καλύτερο.

Μικρά και μεγάλα δώρα ολοκληρώνουν την «αποστολή» του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας, αφού απόψε το βράδυ είναι πιο όμορφο από κάθε άλλη μέρα!

Οικογένεια και φίλοι γύρω από ένα τραπέζι γιορτινό και στολισμένο κάνουν πρόποση και ευχή για όλους, τσουγκρίζουν τα ποτήρια και στον ήχο αυτό επισφραγίζουν μια «ιερή» συμφωνία.

Ένα βράδυ αλλιώτικο από άλλα γιατί η πρόσκληση αφορά σε μια από κοινού αποδοχή ενός γεγονότος που πάντα θέλουμε να κρύβει για μας κατά την είσοδό του, υγεία, χαρά, ευτυχία, ευημερία, αγάπη και τόσα άλλα!

Νιώθουμε την ανάγκη να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας και να βάλουμε τις ευχές μας σε τάξη, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν «μαγικά» τουλάχιστον οι «πρώτες»!

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αυτής, στην αναμονή του 2021 και τις πρώτες ώρες της γνωριμίας μας μαζί του, μην κάνετε στις επιθυμίες σας καμία έκπτωση! Ζητήστε από τον Θεό, το χρόνο, ότι καλό ονειρευτήκατε χωρίς υποχωρήσεις!

Κρατήστε την θετική σας σκέψη και αρθρώστε τα αιτήματά σας το ίδιο θετικά. Μην σπαταλήσετε ενέργεια σε όσα δεν θα θέλατε να σας φέρει, παρά μόνο σε κείνα που θα κάνουν την ζωή σας καλύτερη!

Χαμογελάστε, μετρήστε ανάποδα τα τελευταία δευτερόλεπτα ενός «γεμάτου» χρόνου και …… ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here