Περί Askitikon.eu

Σχετικά με το www.askitikon.eu

Καλωσορίσατε στην Ορθόδοξη διαδικτυακή πύλη του www.askitikon.eu

Αγαπητοί επισκέπτες μας,

Η πύλη αυτή αποτελεί ένα κόμβο, ανιδιοτελώς, πολλαπλών σκοπών, πληροφόρησης, διασύνδεσης, επικοινωνίας, που σχετίζονται με τα Εκκλησιαστικά, Κοινωνικά, Πολιτιστικά,  Ειδησεογραφικά,  δρώμενα αλλά και με ποικίλες θεματικές ενότητες έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει πλήρη ενημερωτική κάλυψη καθημερινά για όλους τους τύπους των ειδήσεων.

Προσθέτουμε νέες ψηφιακές υπηρεσίες στους επισκέπτες μας και αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ως προς την χρηστική ενημέρωση και επικοινωνία.

Ζούμε σε μια εποχή σύγχρονων μέσων και συγκεχυμένων σκοπών. Σκοπός μας δεν είναι η πρωτιά ούτε το κέρδος, αλλά ο στόχος μας θα έχει να κάνει την διαφορά, με τη ποικίλη ποιοτική ειδησεογραφία. 

Η ανανεωμένη διαδικτυακή πύλη μας, είναι στις επάλξεις από το 2008, με χιλιάδες επισκέπτες, με ιδρυτή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Η Ορθή ενημέρωση σας και ο τρόπος επικοινωνίας, αποτελεί για εμάς καθήκον, δίνουμε προτεραιότητα και τη θεωρούμε αυτή την πύλη μια διαφορετική, χρήσιμη και άμεση λύση πανταχόθεν πρόσβασης απ’ όλες της ηλικίες, προσεγγίζοντας ότι θέμα άπτεται και ενδιαφέρει την πίστη μας, τον τόπο μας και την πατρίδα μας.

Σας ευχαριστούμε!

Διοίκηση Askitikon.eu

Μη Κερδοσκοπική Ορθόδοξη Ιστοσελίδα www.askitikon.eu

Ιδρυτής – Ιδιοκτήτης Αθανάσιος Φ. Μισσός – Αρχιμανδρίτης Ι.Μ.Ρ. – Ρόδος

Διευθυντής – Ειρήνη Μισσού – Ρόδος

Υποδιευθυντής Α’- Ειδικός Σύμβουλος  & Α’ Εκπρόσωπος εν Ελλάδι – Γεώργιος Ηλ. ΑρκομάνηςΚαθ. Πολιτικών επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης ΠαντείουΚαρδίτσα – Αθήνα

Υποδιευθυντής Β’- Επιμέλεια Ύλης Ηλίας Μ. Λιαμής – Καθηγητής Φιλόλογος – Ρόδος

Υποδιευθυντής Γ’- Δημοσίων Σχέσεων –

Κατασκευή Ιστοσελίδας Γεώργιος Κολιούσης – Προγραμματιστής – Αθήνα

Τεχν. Υποστήριξη Ιστοσελίδας Power Media – Αθήνα

Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός helleshop.gr Ιωάννης ΑσήμιςΕπιχ/τίας – Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία Ιδρύσεως 30/4/2008

Πλειάδα εγκρίτων Αρχιερέων, Ιερέων, Μοναχών, Θεολόγων, Συγγραφέων, Δημοσιογράφων, Φοιτητών, Μαθητών, Αρθρογράφων, Τεχνικών – Αφιλοκερδώς – Ορθοδόξων Χριστιανών