Ανακοίνωση προς το φιλόθρησκο λαό

Στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου, του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού ΝΙΜΙΤΣ στην Αθήνα, με λαμπρότητα θα τελεστούν και φέτος οι εξής ακολουθίες εις μνήμην της εορτής του Αγίου Ενδόξου Νεοφανούς και Θαυματουργού Φανουρίου :

Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 19:00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και ευλόγηση των πλακούντων (Φανουρόπιτες) εις τιμή και μνήμη του Αγίου Φανουρίου.

Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 7:00, θα τελεστεί ο Όρθρος & η Πανηγυρική Θ. Λειτουργία του Αγίου Φανουρίου, λιτανεία της Εικόνας του, πιστού αντιγράφου της εκ της νήσου Ρόδου ευρεθείς πρώτης και μοναδικής εικόνας και η ευλόγηση των πλακούντων (Φανουρόπιτες).

Αγαπητοί μου, η ζωή, η υγεία και η ασθένεια κάθε ανθρώπου έχει τη γνωστή και άγνωστη ιστορία της. Μια ιστορία, που συναριθμείται από την αγάπη του Θεού και την ελευθερία του ανθρώπου και εκδιπλώνει σε κάθε της βήμα τον πόθο και τη λαχτάρα για το «ζην» αλλά και το «ευ ζην». Θα προσευχηθούμε για την υγεία κατ’ άμφω τόσο των ασθενούντων, νοσηλευομένων, ιατρικού, διοικητικού, νοσηλευτικού προσωπικού, όσο και των συμπροσερχομένων ευλαβών χριστιανών δια πρεσβειών του Αγίου και Θαυματουργού Φανουρίου.

Σας περιμένουμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here