ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 21 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου και της Αγίας Ελένης των Ισαποστόλων και Θεοστέπτων Βασιλέων, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Κωνσταντίνου και Ελένης γιορτή: LIVE ακολουθία αποκλειστικά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45

Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι οι Θεόστεπτοι Βασιλείς – 21η Μάη 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου και της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 21 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου και της Αγίας Ελένης των Ισαποστόλων και Θεοστέπτων Βασιλέων, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Η συνέχεια στο άρθρο Κωνσταντίνου και Ελένης γιορτή: LIVE ακολουθία αποκλειστικά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here