Πολλές φορές, ο Θεός σιωπά σε μία δύσκολη στιγμή που βιώνουμε ή αργεί να επέμβει. Αυτό δε σημαίνει πως Εκείνος είναι αδιάφορος για τον πόνο που βιώνουμε, αλλά θέλει ως Πάνσοφος και Παντογνώστης δάσκαλος που είναι, να μας δώσει πολύτιμα μαθήματα ζωής και να μας οδηγήσει στην κάθαρση και στην τελειότητα.

Έχε εμπιστοσύνη στο Θεό.
Εκείνος ξέρει πότε θα επέμβει και θα ανακουφίσει την ψυχή σου από οτιδήποτε και να περνάς. Οτιδήποτε και να σε απασχολεί, ακόμα και αν για τους άλλους είναι ανούσιο, μπροστά στα μάτια του Θεού είναι μοναδικό.

Για τον Θεό οτιδήποτε σε πληγώνει, κάθε σου αίτημα, είναι ξεχωριστό. Ακόμα και αν εσύ το θεωρείς ασήμαντο.. δεν υπάρχει τίποτα που εσένα να σε θλίβει σήμερα και ο Θεός να μην το γνωρίζει. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε πληγώνει και τον Θεό να μην τον ενδιαφέρει. Και δεν υπάρχει τίποτα που για τον Θεό είναι αδύνατο.

Γιατί για τον Θεό και οι τρίχες της κεφαλής σου είναι αριθμημένες. Και γνωρίζει όλα όσα αναζητάς και έχεις ανάγκη και σαν δάσκαλος την ώρα του διαγωνίσματος, σιωπά διότι θέλει να ενδυναμώσει την πίστη σου και να χαλκεύσει τη θέλησή σου.

Έχε εμπιστοσύνη στο Θεό, διότι είναι η μοναδική ελπίδα, η οποία δεν κλονίζεται ποτέ. Ο προφήτης Δαβίδ είχε γράψει «ήμουν νέος και γέρασα και δεν είδα ποτέ άνθρωπο να ελπίζει στο Θεό και τα τέκνα αυτού να ψάχνουν να βρούνε άρτο» (Ψαλμ. 36:25).

Έχε εμπιστοσύνη στο Θεό. Γνωρίζει τι είναι καλύτερο για εσένα και την κατάλληλη στιγμή θα στο δώσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ