Πολλοί με λένε αυστηρό και συκοφαντούν ουσιαστικά.Στο βάθος να ξέρετε,κρύβεται αυτό.Ότι δεν θέλουμε να εργαστούμε στον εαυτό μας.Γι’αυτό διαβαλλουμε και τους πνευματικούς που μας λένε την αλήθεια ,ως αυστηρούς.

Σαν να λες ένα γιατρό ότι είναι αυστηρός και ένας άλλος είναι επιεικής.Υπάρχει γιατρός ο οποίος θεραπεύει και υπάρχει γιατρός ο οποίος κοροϊδεύει.Είναι ο λεγόμενος τσαρλατάνος.Έτσι υπάρχουν και πνευματικοί τέτοιοι.

Όταν η γυναίκα ντύνεται σεμνά και πάει στην Εκκλησία σεμνά και δέχεται παρατήρηση για αυτό από τον ιερέα ,τι πρέπει να πω εγώ για αυτον τον ιερέα; Ότι είναι καλός;

Που της κανει παρατήρηση επειδή ντύνεται σεμνά ,φοράει μακριά φούστα και επειδή μπορεί να βάλει το μαντήλι στο κεφάλι της που το λέει ο Απόστολος Παύλος .

Και να της λέει δεν θα σε κοινωνήσω αν δεν βγάλεις το μαντήλι σου ,γιατί εδώ δεν είμαστε Ρωσία.Λες και είναι θέμα Ρωσίας η Ελλάδας αυτό που λέει ο Απόστολος Παύλος .Είναι πραγματικά περιστατικά που σας λέω.Θα πω εγω ότι αυτός ο ιερέας έχει το Άγιο Πνεύμα; Όχι βέβαια .

Το σκοτεινό πνεύμα έχει.

Απομαγνητοφώνηση Σημεία των καιρών 22 απο βίντεο του καναλιού Υπεραγια Θεοτόκος στο YouTube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ