Η πρωτοχρονιάτικη Θ. Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, η Δοξολογία για το Νέο Έτος και η ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας του Ιερού Ιδρυματικού Ναού, Αγίου Τρύφωνος, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Ρόδου, έλαβαν χώρα τη 1η Ιανουαρίου 2023, ιερουργούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού με πολύ κόσμο και πολλές εκπλήξεις από τον Γέροντα προς όλους.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, τελέσθηκε η Δοξολογία για το νέο έτος, ευλογήθηκε η Αγιοβασιλόπιτα του Ι. Ναού, προσφορά του κ. Σταύρου Θολιώτη.

Στην συνέχεια, με την πρόνοια του πάντα μοίρασε δώρα σε όλους μέσα σε 200 μπότες !

Στην συνέχεια, μοίρασε σε όλους από ένα δωρεάν λαχνό μέσα σε εορταστικό τσαντάκι, όπου έγινε η κλήρωση και η τυχερή ήταν η Δεσποινίς Λυδία Χρυσοβέργη του Μιχαήλ !

Κατά την διάρκεια των δώρων, τα κάλαντα απέδιδαν ο κ. Κυριάκος Κωνσταντάκης και η κ. Άννα Γιαλλουράκη !

Οι Λειτουργίες, όλες οι Ακολουθίες και οι εκδηλώσεις στην 8ετή παρουσία του πατρός Αθανασίου στον Ι. Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος θα παραμείνουν άσβεστες στους νέους και στους μεγάλους. Ένας δοτικός ιερέας, σοβαρός, με πολύ αγάπη αν και ταλαιπωρημένος, δίνει αγάπη, δίνει Χριστό σε όλους μας. Ότι και να γράψουμε είναι λίγο. Αφήνουμε τον κόσμο να κρίνει τα έργα και τις ημέρες του Γέροντα μας γιατί ζούμε την κάθε εορτή και την καταλαβαίνουμε.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τους : κ. Έφη Σάππικα, κ. Μιχαήλ Χρυσοβέργη, κ. Κυριάκο Κωνσταντάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here