Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής. 8 Μαϊου ε.ε.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και Ευαγγελιστού και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 8 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Αγίου Θεολόγου και Ευαγγελιστού Ιωάννου και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και Ευαγγελιστής (Σύναξις της αγίας κόνεως της εκπορευομένης εκ του τάφου του Ιωάννου του Θεολόγου) και Όσιος Αρσένιος ο Μέγας – 8η Μάη 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και του Οσίου Αρσενίου του Μεγάλου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Η συνέχεια στο άρθρο LIVE Άγιος Ιωάννης Θεολόγος-Άγιος Αρσένιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Στείλτε ονόματα- Άγιοι Ισίδωροι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here