ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Νέες πληροφορίες γύρω από το ζήτημα των αδιαφανών αναθέσεων σε συγκεκριμένο πάροχο ενέργειας από Ιερές Μητροπολεις.

Πάγωσαν όλες οι σκανδαλώδεις αναθέσεις σε συγκεκριμένο πάροχο ενέργειας από Ιερές Μητροπολεις μετά την παρέμβαση του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αποκλαλυψε τον ύποπτο ρόλο που φέρεται να έπαιξε πρώην καταδικασθείς για κακουργήματα στη διαμεσολάβηση με τις Μητροπολεις.

Είναι παρήγορο ότι οι Ιεράρχες μας έδρασαν εγκαίρως και πάγωσαν τις διαδικασίες.

Χρονικό :

Οι καταγγελίες στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE συνοψίζονται στο εξής:

Ηδη από τον περασμένο Φεβρουάριο η elpedison μέσα από διαδικασίες μυστήριες και όχι διαφανείς πλησίασε ιερές Μητροπόλεις και ξεκίνησαν μαζικές αλλαγές παρόχων ιερών ναών.

Μια μητρόπολη από αυτές είναι η Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Παρόλο που οι energy, Ηρων και Ζενύθ δώσανε προσφορές και ειδικά η energy πολύ χαμηλές τιμές κατά παράξενο τρόπο δίχως διαγωνισμό επέλεξαν την elpedison.

Οι μητροπόλεις μαζικά ζητάνε από κάθε ιερέα τον τελευταίο λογαριασμό της Δεη και μόνες τους προχωράνε στην αλλαγή του παρόχου στην elpedison.

Η συνέχεια στο άρθρο ΠΑΡΟΧΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ: Πάγωσαν οι σκανδαλώδεις αναθέσεις μετά την παρέμβαση του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here