Έπαψε η δίωξη με βάση το νέο ποινικό κώδικα, σε βάρος του ιερέα της Ρόδου π. Χρήστου Σιάννα ο οποίος επρόκειτο σήμερα να δικαστεί.

Η τυπική εξέταση της υπόθεσης έγινε σήμερα το πρωί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου. Από νωρίς έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πιστοί, υποστηρικτές του π. Χρήστου Σιάνννα, εκφράζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του.

Σε δηλώσεις του ο παπαχρήστος, ευχαρίστησε τον δικηγόρο του κο Άκη Δημητριάδη, τον Δήμαρχο Ρόδου, άλλους ιερείς, καθώς επίσης και τους πιστούς της ενορίας του που όλο αυτό το διάστημα δεν έλλειψαν από το πλευρό του.

Σε δηλώσεις του επίσης ο κος Δημητριάδης, υποστήριξε ότι “η δίκη τελείωσε και ότι ο παπαχρήστος είναι αθώος. Τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να στερήσει από έναν ιερωμένο που έχει στο πλευρό του το λαό να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.”

Η υπόθεση αφορούσε τα όσα ο ιερέας είχε αναφέρει σε κήρυγμα του κατά τη διάρκεια λειτουργίας, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών τον Ιούνιο του 2018.

Η συνέχεια στο άρθρο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΕΙ! ΑΘΩΟΣ ο Ελληνόψυχος Ιερέας Χρήστος Σιάννας- Πλήθη λαού στο δικαστήριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here