ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Σεβ, Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ Ιωάννης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εις την οποία ομίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Η Ελλάδα , η οικονομία και η ΕΚΚΛΗΣΙΑ βιώνουν μια πρωτοφανή κρίση εξαιτίας του κορονοϊού. Βλέπετε να έχουμε ύφεση στο φαινόμενο η θα ενταθεί;

Kοιτάξτε η πορεία της οικονομίας και η πορεία των πραγμάτων της προόδου στον τόπο μας είναι γεγονός ότι βρίσκεται σε μία υφετική κατάσταση αυτή τη στιγμή, γίνονται προσπάθειες από πλευράς της κυβερνήσεως,των πολιτικών δυνάμεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης και η εκκλησία συμβάλει με τον τρόπο της και στο μέτρο του δυνατού ούτως ώστε να υπάρξει ανάκαμψη και να υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα σε όλες τις εκδηλώσεις του κοινωνικού μας βίου.

Όμως είναι γεγονός ότι η πανδημία η οποία ενέσκηψε έχει δημιουργήσει προβλήματα τα οποία δύσκολα ανατάσσονται, αλλά τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο όταν κανείς θέλει, όταν κανείς έχει οραματισμούς και όταν κανείς πορεύεται με πίστη στον Θεό.

Είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια του Θεού μπορώ να ξεπεραστούν όλα, αρκεί να υπάρχει σωστός και υγιής προσανατολισμός και να υπάρξουν σωστές εκτιμήσεις των καταστάσεων.

Η συνέχεια στο άρθρο Λαγκαδά Ιωάννης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Πρόβλημα η εκκοσμίκευση στο χώρο της ιεροσύνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here