Δυνατή προσευχή - όπλο κατά του κακού - Ψάλλει ο Ιεροψάλτης κ. Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος

Ο Υπέροχος ύμνος της Παναγίας μας όπως την χαιρέτισε ο Αρχηστράτηγος Γαβριήλ στην Ναζαρέτ. Αυτός ο ύμνος είναι πολύ δυνατός και όταν τον λέμε επικαλούμαστε την χάρη της Παναγίας και έρχεται αοράτως η χάρη της και μας σκεπάζει.

Επειδή όμως κάποιοι δεν μπορούν να τον ψάλλουν ας τον λένε διαβαστά και έχει εξίσου την ίδια δύναμη. Ψάλλατε και απαγγείλατε ύμνους στον Θεό και την Παναγία και όλοι οι δαίμονες θα φύγουν μακριά…

Σε σπίτι που υπάρχει Πνευματική ζωή οι δαίμονες φρίττουν. Άν έχετε προβλήματα στο σπίτι σας κλπ μπορείτε να προσεύχεστε στον Κύριο και την Παναγία, να λιβανίζετε και έχει ο Θεός…

Δεν μας δίνει ποτέ βάρος που δεν μπορούμε να το σηκώσουμε. Απλά μας δικιμάζει όπως ο χρυσός που πρέπει να περάσει από το καμίνι της φωτιάς έτσι και οι χρυσαφένιες ψυχούλες όσων ταλαιπωρούνται. Ο άνθρωπος είναι εικόνα Θεού και έχει μέσα του Πνεύμα Θεού. ΤΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ : Θεοτόκε Παρθένε, Χαῖρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ, εὐλογημένη, σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας σου, ὅτι Σωτῆρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Μετάφραση : Θεοτόκε Παρθένε, να χαίρεσαι Μαρία εσύ που έχεις όλες τις χάρες του Αγίου Πνεύματος, ο Κύριος είναι μαζί σου. Είσαι ευλογημένη ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και είναι ευλογημένος ο καρπός που έχεις στην κοιλιά σου (τον οποίο συνέλαβες μέσω του Αγίου Πνεύματος) γιατί αυτός που γέννησες είναι ο Σωτήρας των ψυχών μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ☦️ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, Αδελφέ Δημήτρη. Με λένε Ειρήνη. Πράγματι μετά την σταύρωση έρχεται η Ανάσταση και να χαίρεσαι. Ο Λόγις του Θεού πάντα μας παρηγορεί:
  📜”Και παντες δε οι θελοντες ευσεβως ζην εν Χριστω Ιησου διωχθησοντα”(Β Τιμόθεο 3:12)
  Μας προειδοποίησε ο Κύριος μας για όλα που συμβαίνουν και καθώς μένουμε πιστοί σ’Αυτόν και στον Λόγο Του, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Μας υποσχέθηκε Ζωή εν αφθονία και όσο στηριζόμαστε σ’Αυτόν και Του τα παραδίνουμε όλα, έρχεται με μεγαλύτερη χάρη και ευλογία.
  Πιστεύω καθώς μαζεύει ο Κύριος τώρα τα πρόβατα Του, θα πρέπει και μεις να επικοινωνούμε για να ενισχυθούμε και να μοιράζουμε αυτά που γνωρίζουμε. Αναρωτιέμαι αν άλλοι πιστοί τα βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπω και για αυτό σου στέλνω σημερινές σκέψεις. Η μητρική μιυ γλώσσα είναι τα Αγγλικά, για αυτό συγχωλρεσε τα λάθοι πιυ μπιρεί να κάνω.
  ☦️ Αποτελούμε την Μαχόμενη Εκκλησία του Χριστού και έχουμε Διαθήκη με τον Κυρίο Σαβσώθ, τον Κύριο των Δυνάμεων. Έχουμε συμμαχία μαζί Του και μαζί με των Στρατών των Αγγέλων Του. Επίσης είμαστε Ένα Σώμα με την Θριαμβεύουσα Εκκλησία. Επομένως ποιόν φοβόμαστε❓
  Δυστηχώς η αντίδραση μας στην απειλή του κορονουιού δεν διαφέρει από την αντίδραση των άπιστων. Αν γνωρίζουμε την Αλήθεια του Θεού γνωρίζουμε και τις παγίδες του εχθρού, και το Άγιο Πνεύμα μας προειδοποιεί
  Στην Αμερική, ένας ποιμένας, Dr. Rodney Howard Brown, από την αρχή γνώριζε ότι τα αυστηρά μέτρα ήταν επίθεση κατά της Εκκλησίας. Στάθηκε πεισματικά και στα Συνταγματικά του δικαιώματα, και στην υπακοή του στον Λόγο του Θεού. Παρόλο που τον συνέλαβαν, αμέσως τον απελευθέρωσαν γιατί ήταν καλά εφοδιασμένος~με Γνώση περί της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, και με δικηγόρος να τον υπερασπίσουν. Δεν άφισαν να τους εμποδίσουν στην εφαρμόζουν τον Λόγο του Θεού.
  📜”μη αφήνοντας το να συνερχόμαστε μαζί, όπως είναι συνήθεια σε μερικούς, αλλά προτρέποντας ο ένας τον άλλον· και, μάλιστα, τόσο περισσότερο όσο βλέπετε να πλησιάζει η ημέρα.”(προς Εβραίους 10:25)
  Αν ο Λόγος του Θεού είναι η πυξίδα μας, ‘Λύχνος στα πόδια μας και φως στα μονοπάτια μας’ (Ψαλμός 119:105) είμαστε μέσα στο θέλημα του Θεού και ο εχθρός δεν μπορεί να μας αγγίξει.
  Τώρα η Εκκλησία River Church για πάνω από 360 μέρες παίρνουν θέση στο THE STAND και εκπέμπουν Φως στον κόσμο μέσω δικούς τους δορυφόρους. Δεν ελέγχονται και είναι ασταμάτητοι. Στο Day 351 of the Flood, The Flood is here part 13, και στο σημείο 2:46,00 ο ποιμένας καλεί το εκκλησίάσμα να αντιδράση στο διαβατήριο-εμβολιασμού και να πάρουν τηλέφωνα στις αρχές λέγοντας ‘absolutely NO’.
  Ίσως χρειάζεται να πάρουμε ιδέες και μεις, σαν Εκκλησία και Σώμα Χριστού, και να ακουστεί η φωνή μας. Όσο σκύβουμε το κεφάλη, τόσο χάνουμε έδαφος. Ο Κύριος μας άφισε με την εντολή να κατακυριεύσουμε την γη, να επχουμε εξουσία πάνω σε όλες τις δυνάμεις του σκότους και να φέρουμε την Βασιλεία Του στην γη.
  Ο δράκος κάνει μια τελευταία απόπειρα να κυβερνήσει, και έχουν πληρωθεί αυτοί πιυ κυβερνούν για να εφαρμόσουν δικούς του νόμους. Δεν είναι στο χέρι μας να τους κρίνουμε, ούτε να τους ελέγχουμε.Υπηρετούν τον Πονηρό~τον πατέρα του ψεύδους. Τα μυαλά τους είναι διεφθαρμένα. Δεν έχουν κοινή λογική. Και γελάνε μαζί μας αν είμαστε αφελείς Θέλουν να διευθείρουν τα δικά μας μυαλά, για να μας ελέγχουν.
  Αν έχουμε τον Χριστό μέσα μας, έχουμε και νου Χριστού. Χρειαζόμαστε συνεχώς να ανακαινίζουμε τον νου μας με την μελέτη των Αγίων Γραφών.
  Πάνω απ’όλα πρέπει να καταλάβουμε είμαστε σε ένα πνεύματικό πόλεμο και αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι με τον Αρχηγό της Πίστεως μας, τον Βασιλιά τον βασιλέων και Κύριο τον κυρίων, τον Ιησού Χριστό, είμαστε χαμένοι. Αυτός είναι η Δύναμη και η Ισχύ μας. Αυτός είναι η Αλήθεια που ελευθερώνει. Ένα από τα ονόματα Του είναι ‘ο Λόγος του Θεού’. (Αποκάλυψη 19:23) Επομένως Τον γνωρίζουμε καλύτερα και Τον πλησιάζουμε μέσα από τον Λόγο Του. Και το πιό ισχυρό μας όπλο είναι “το Σπαθί του Πνεύματος που είναι ο Λόγος του Θεού.”
  Kαθώς ευθυγραμμίζουμε τις σκέψεις μας και της αποφάσεις που πέρνουμε με τον Λόγο του Θεού έχουμε την πεποίθηση ότι είμαστε στο θέλημα του Θεού και περπατάμε στο Φως της Αλήθειας Του.
  Καλό θα ήταν να πάρουμε θέση σύμφωνα με αυτά που είναι γραμμένα, και να μη μας αφίσει η συνείδηση μας να κάνουμε αλλιώς. Ας μη ακολουθούμε πλέον ηγέτες που είναι τυφλοί και μας οδηγούν στην καταστροφή. Με μιά φωνή και καρδιά να εγερθούμε σαν Σώμα Χριστού, να ενωθούμε και με βροντερό φωνή να κράξουμε ΟΧΙ στα σχέδια του εχθρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here