ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Η μακκαριστή Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γεννέσιου της Θεοτόκου στο Δρυόβουνο της Κοζάνης, Φεβρωνία κοιμήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 16 Ιουνίου σε ηλικία 87 ετών και τάφηκε λιτά στον περίβολο της Μονής που με τόση αυταπάρνηση διακόνησε επί δεκαετίες, δίπλα στο μικρό εκκλησάκι της Αγίας Φεβρωνίας που με δική της πρωτοβουλία ανοικοδομήθηκε.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Η μοναχή Φεβρωνία, η “Ελεήμων Καλόγρια της Αγάπης” όπως ήταν γνωστή στο Πανελλήνιο, τα τελευταία χρόνια λόγο ασθένειας που αντιμετώπιζε διέμενε στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης, σε ένα μικρό και λιτό διαμέρισμα.

Η Φεβρωνία, κατά κόσμο Φεβρωνία Κερεμίδου γεννήθηκε ένα κρύο βράδυ στις 1 Ιανουαρίου του 1933 στην Δράμα με έναν περιπετειώδη, συγκλονιστικό και θαυματουργό τρόπο.

Όταν γεννήθηκε οι γιατροί και η μαία διέγνωσαν τον θάνατό της και αντί να την παραδόσουν στους γονείς της για ταφή την πέταξαν στην κυριολεξία στο κάδο αποβλήτων του νοσοκομείου όπου κάποια στιγμή όμως το υπόκωφο κλάμα της άκουσε τυχαία ένας γιατρός και με έκπληξη αναφώνησε: Μα αυτό ζωντάνεψε..

Η συνέχεια στο άρθρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (ΦΩΤΟ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here