ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Δυο μήνες μετά την αποκάλυψη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το φερόμενο ως ΄΄σκάνδαλο ELPEDISON΄΄ στον εκκλησιαστικό χώρο, υπήρξαν νέες σημαντικές εξελίξεις.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Όπως είχαμε γράψει προ δυο σχεδόν μηνών, καταδικασμένος για απάτες πρώην κληρικός , προσέγγιζε Ιερούς Ναούς σε Μητροπολεις κυρίως της Βορείου Ελλάδος ως αντιπρόσωπος της εταιρίας ELPEDISON προσπαθώντας να πείσει Ιερείς να αλλάξουν τον πάροχό ενέργειας του Ναού.

Μετά την αποκάλυψη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η όλη ιστορια είχε παγώσει. Εξέλιξη εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες.

Όπως μας ενημέρωσε Αρχιμανδρίτης, του τηλεφώνησε σήμερα λαικός, υπάλληλος Μητροπολεως στη Θεσσαλία, ο οποίος προσπαθούσε να τον πείσει να του στείλει την ταυτότητά του έτσι ώστε να αλλάξει τον Πάροχο ενέργειας του Ναού στην εταιρία ELPEDISON, επικαλούμενος υποτιθέμενη απόφαση της Ιεράς Συνόδου, την οποία βέβαια ουδέποτε κοινοποίησε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ιερα Σύνοδος και η Αρχιεπισκοπή ουδέποτε θα προχωρούσε σε απευθείας ανάθεση έργου που θα αφορα όλους τους Ναούς άνευ προκηρύξεως διαγωνισμού και ειδικά όταν υπάρχουν προσφορές με αρκετά καλύτερους όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα όσα είχαν αποκαλυφθεί για τις παράνομες δραστηριότητες του Ιερέα Φουρλεμάδη, η Μητροπολη Θεσσαλονίκης και Νεαπόλεως όπως και άλλες παρά το αρχικό ΄΄παγωμα΄΄ της διαδικασίας΄΄, πλέον φέρεται να αλλάζουν όλους τους Ναούς ζητώντας μετ επιτάσεως από τους Ιερείς τα στοιχεία τους για να προσχωρήσουν στην elpedison.

Η συνέχεια στο άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ: Απάτη «μαμούθ» στο όνομα της Εκκλησίας της Ελλάδος- Πως εξαπατούν Ιερείς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here