Νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει και πάλι ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, λίγες ημέρες αφότου εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση γεγονός που ανησύχησε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αμέσως επικοινώνησαν με τους θεράποντες γιατρούς του.

Ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του

Σήμερα το πρωί ιατρικό κλιμάκιο επισκέφτηκε τον κ.κ. Αναστάσιο στην οικία του στο Ψυχικό προκειμένου να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την πορεία της υγείας του Ιεράρχη, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής λόγω και της προχωρημένης ηλικίας του, αφού είναι 91 ετών, αλλά και υποκείμενων προβλημάτων υγείας.

Είχε νοσηλευτεί για 12 ημέρες

Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας είχε λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό την περασμένη Δευτέρα μετά από 12ημερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό την επίβλεψη της ομάδας της Καθηγήτριας, Αναστασίας Κοτανίδου.

Η συνεχεια στο άρθρο Ανέβασε ξανά πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here