Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν! Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίσαν την καραντίνα, να μην πούμε ονόματα και κόμματα, στις 17 Νοέμβρη;” αναρωτιέται ο ηθοποιός.

Αφοπλιστικός ήταν ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου. Ο λόγος για τον Πέτρο Ξεκούκη, ο οποίος ξέσπασε για τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλον αυτόν τον καιρό δεν φοβάμαι καθόλου, διότι σε αυτόν που φοβάται, δημιουργείται πανικός. Και στον πανικό μπορεί να κάνεις λάθη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Αυτός ο ιός δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κακό! Ανθρώπους ρουφιάνους, που κάθονται και καταδίδουν τι κάνει ο συνάνθρωπος τους. Άκουγα κόσμο που έλεγε ότι πήγε στον Άγιο Δημήτριο και κόλλησαν!

Γιατί δεν μιλάμε για όλους τους άλλους που πήγαν και παραβίσαν την καραντίνα, να μην πούμε ονόματα και κόμματα, στις 17 Νοέμβρη; Η Θεία Κοινωνία είναι αδιαπραγμάτευτη και το λέει ο ίδιος ο Θέος».

Η συνεχεια στο αρθρο Πετρος Ξεκουκης ΤΩΡΑ: Εχω το σκουφάκι του Αγιου Παισιου- Η Θεία Κοινωνία είναι αδιαπραγμάτευτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ