Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Τουρισμού με αφορμή τη δημιουργία της ανώνυμης εταιρείας «ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε.» και για το ποιος θα «αξιοποιήσει» την περιοχή.

Με ένα σκληρό άρθρο ο Μητροπολίτης Δωδώνης, πρώην Ζακύνθου, επιτίθεται στον Χάρη Θεοχάρη και τον κατηγορεί για υφαρπαγή εκκλησιαστικής περιουσίας και πράξη εκδίκησης, με αφορμή την προώθηση από το υπουργείο Τουρισμού της δημιουργίας της ανώνυμης εταιρείας «ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε.» με διάρκεια 99 χρόνια για την αξιοποίηση εκτάσεων στο νησί της Ζακύνθου για τα οποία υπάρχει εδώ και επτά χρόνια σφοδρή διαμάχη της εκκλησίας με ιδιώτες που διεκδικούν την έκταση.

Ο Χρυσόστομος στο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή» αναρωτιέται, μάλιστα, εάν «Γνωρίζει ο κ. πρωθυπουργός τα σχέδια του υπ. Τουρισμού, για τη σύσταση Α.Ε. εκμετάλλευσης του «Ναυαγίου».

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης αναφέρεται εκτενώς στο ιστορικό της υπόθεσης η οποία ξεκίνησε το 2014 όταν εμφανίστηκε «Σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών, ένας ιδιώτης, ο οποίος λίγα χρόνια νωρίτερα είχε κάνει αποδοχή διαθήκης για έκταση 79 στρεμμάτων, πούλησε σε λιβανέζικη εταιρεία 14.467,49 στρέμματα!» και συνεχίζει.

Η συνέχεια στο άρθρο Μητροπολίτης Δωδώνης / Kατηγορεί τον Υπουργό για υφαρπαγή εκκλησιαστικής περιουσίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here