Μήνυση κατέθεσε σήμερα 31 Απριλίου το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την Εμετική διαδικτυακή έκθεση 200 χρόνια από την Επανάσταση του Γένους.

Η μήνυση αφορά αδικήματα που τελέστηκαν από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ειδικά κατά των Φοίβου Δρόσου και Φιλ Ιερόπουλου για τη διαδικτυακή έκθεση με τίτλο «200 χρόνια ασφυξία».

Η στάση αυτή παραβιάζει κατάφωρα διατάξεις του αντιρατσιστικού Νόμου στο πλαίσιο του οποίου εγκαλούμε τους δημιουργούς για διασπορά μίσους και πρόκληση κοινωνικής αναστάτωσης σε μια τόσο δύσκολη για τους Έλληνες περίοδο.

Δείτε τι αναφέρουν:

«Η ελληνική κοινωνία αποβάλλει καθετί ξένο, “σκουπίζει” τους μετανάστες από τη Βικτώρια, καθαρίζει την Ομόνοια από τους χρήστες, τα Εξάρχεια από τους (ιπτάμενους) αναρχικούς και τοποθετεί στη θέση τους γαλανόλευκες σημαίες, ιστορίες αρχαιοελληνικού κάλλους και ορθόδοξους παπάδες, αρνητές του Covid.

Οι πολυπλοκότητες των ιστοριών των κουίρ, των ανάπηρων ατόμων, των προσφύγων δεν αφορούν αυτούς τους εορτασμούς του ενός και μοναδικού, τέλειου, ένδοξου Έθνους».

Η συνέχεια στο άρθρο Μήνυση από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στους ΛΟΑΤΚΙ για την αισχρή, βέβηλη έκθεση για το 1821

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here