ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλουν κάτοικοι και μέλη κοινότητας στην περιοχή της Ερυθραίας σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2021.

Τι είχε προηγηθεί:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE κάτοικοι ήρθαν σε αντιδικία με ομάδες που δηλώνουν πως ανήκουν στους λεγόμενους «Θεματοφύλακες» στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Τότε δύο από αυτούς επιτέθηκαν στους κατοίκους έξω από παιδική χαρά και Εκκλησία παρουσία παιδιών, ενώ ένας πήρε ένα ξύλο και κατάφερε δυο χτυπήματα σε άνθρωπο 68 ετών.

Αφού οι κάτοικοι απείλησαν με την αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή οι δράστες ενώ όταν γύρισαν πίσω στην παιδική χαρά και την πλατεία είδαν να έχει υποστεί ζημιές μικρό προσκυνητάρι μέσα σε σπίτι δίπλα σε εκκλησία και να λείπει εικόνα της Παναγίας την οποία είχαν βεβηλώσει , γράφοντας πάνω με κόκκινη μπογιά συνθήματα κατά του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας ενώ την άφησαν σε κάδο μέσα στην παιδική χαρά που συνήθως κάθε μέρα είναι γεμάτη παιδιά.

Αμέσως προσήλθαν οι κάτοικοι και ο κύριος Γιώργος Αλεφραγκής δήλωσε πως η εικόνα ήταν δική του την είχε τοποθετήσει εκεί στη μνήμη του γιου του που χάθηκε πέρυσι σε τροχαίο και ήταν βυζαντινή ενώ μας έστειλε και το πιστοποιητικό.

Δεν έχει γίνει γνωστό πως ξεκίνησε ο καυγάς. Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here