Δεν ξεχνάμε, δεν επαναπαυόμαστε - Η επόμενη ημέρα της συμφωνίας των Πρεσπών - Οι δράσεις της κοινωνίας των πολιτών

Έναν χρόνο μετά την πράξη εθνικής μειοδοσίας από το κοινοβούλιο, η Μακεδονία παραμένει ζωντανή. Και θα παραμένει ζωντανή όσο υπάρχουν Ελληνίδες, Έλληνες και Φιλέλληνες που αγωνίζονται γι’ αυτήν.

Πολίτες που κατάγονται από τη Μακεδονία, πολίτες των οποίων οι πρόγονοι πολέμησαν και υπερασπίστηκαν τα Μακεδονικά εδάφη, αλλά και όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως γεωγραφικής καταγωγής που αναπνέουν ακόμα ελεύθερα και αγαπούν τη χώρα τους, οργανώνονται για να υπερασπιστούν τη Μακεδονία από αυτούς που μας επιβουλεύονται και επιχειρούν να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό – τον πολιτισμό και την ιστορία μας.

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 11 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας, θα γίνει η πρώτη επίσημη εκδήλωση και παρουσίαση του Ιδρύματος Ακρόπολις και των δράσεών του.

Πρόκειται για ένα υπερκομματικό εγχείρημα από ελεύθερους πολίτες, το οποίο θα λειτουργήσει ως εθνικός φορέας προάσπισης των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας (Μακεδονία, Β. Ήπειρο, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο), προωθώντας τις εθνικές θέσεις, την Ελληνική ιστορία και πολιτισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Συνάπτοντας ευρείες συμμαχίες με δυνάμεις που χρόνια τώρα μάχονται για την υποστήριξη των εθνικών μας θεμάτων, το Ίδρυμα Ακρόπολις σκοπεύει να ενώσει τους υγιείς φορείς και να διεκδικήσει τη δικαίωση του Ελληνισμού, μεταλαμπαδεύοντας τα φωτεινά πολιτιστικά στοιχεία της Ελληνικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου ξεκινάμε έναν νέο Μακεδονικό Αγώνα, ο οποίος θα μας ξαναδώσει την εθνική μας υπερηφάνεια. Ένα ιερό αγώνα, ικανό να σώσει την Μακεδονία αλλά και την Ελλάδα, όπως ορθά είχε προβλέψει ο ήρωας του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, πολιτικός και διανοούμενος, Ίων Δραγούμης .

Οι πολίτες ήταν, είναι και θα είναι οι αποκλειστικοί προστάτες και υπερασπιστές του Ελληνισμού.

Κεντρικός ομιλητής: Σταύρος Καλεντερίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here