www.helleshop.gr : Πανελλαδική Εξυπηρέτηση Ιδιωτών και Επαγγελματιών για επισκευές smartphones και πωλήσεις λοιπών συσκευών

Το Helleshop.gr βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 71, Τ.Κ. 57100, Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Τηλέφωνο 2391052733. Τι και αν έσπασε…Εσείς σηκώνεται τα χέρια ψηλά; Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια μας

Αν είστε κάτοχος smartphone και το κινητό σας παρουσιάζει πρόβλημα, όποιο κι αν είναι αυτό, ακόμη κι αν πιστεύετε ή σας είπαν ότι δεν φτιάχνεται, φέρτε το στο Helleshop.  Μην αγχώνεστε, κερδίστε χρόνο, γλιτώστε χρήματα και χαμογελάστε ! Ο προορισμός για επισκευές κινητών είναι ένας ή στείλτε το για δωρεάν διάγνωση Εθνικής Αντιστάσεως 71, Τ.Κ. 57100, Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Τηλέφωνο 2391052733

Διαγνωστικός έλεγχος – www.helleshop.gr

Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα πραγματοποιήσουμε σχολαστικό διαγνωστικό έλεγχο 24 σημείων στις βασικές λειτουργίες του κινητού σας τηλεφώνου. Έτσι θα έχουμε πλήρη εικόνα από την κατάσταση του τηλεφώνου σας, επιβεβαιώνοντας επιπλέον την πηγή των συμπτωμάτων.

Θα ακολουθήσουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και μετά την ολοκλήρωση της επισκευής, ώστε να επιβεβαιώσουμε την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά – www.helleshop.gr

Χρησιμοποιούμε για την επισκευή κινητών πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά που υπάρχουν στην αγορά. Κριτήρια για την επιλογή τους, είναι η απόδοση και η αντοχή. Ο λόγος είναι πως επιθυμούμε σε κάθε μας επισκευή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με διάρκεια στο χρόνο.

Γρήγορη Εξυπηρέτηση – www.helleshop.gr

Γνωρίζουμε καλά πόσο πολύτιμη είναι για εσάς η συσκευή γι’ αυτό φροντίζουμε η επισκευή κινητού να γίνει το ταχύτερο δυνατό. Όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επισκευή του, φροντίζουμε να είναι σε απόθεμα, ώστε κάθε επισκευή να γίνεται επιτόπου.

Εγγυημένες υπηρεσίες – www.helleshop.gr

Κάθε επισκευή κινητού που ολοκληρώνεται στα καταστήματά μας, καλύπτεται πάντα από εγγύηση καλής λειτουργίας και ανταλλακτικών που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Πανελλαδική κάλυψη – www.helleshop.gr

Τις ασύγκριτες υπηρεσίες μας μπορούμε να σας τις προσφέρουμε είτε βρίσκεστε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η αποστολή και η παράδοση είναι δωρεάν για την αποστολή κινητού με την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε.

Helleshop – Εθνικής Αντιστάσεως 71, Τ.Κ. 57100, Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Τηλέφωνο 2391052733

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here