Askitikon - Ο Άνθρωπος μας ! :Με όνομα – ευλογία του Αγίου Όρους παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σύγχρονους επιχειρηματίες & μέσω mobile app

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως και ευγνωμονώ τον κ. Γεώργιο Καρρά και επευλογώ τόσο τον ίδιο, όσο την οικογένεια του, αλλά και την “Φοβερά Προστασία” για την αμέριστη και ανιδιοτελή στήριξη του ! 

Αποκλειστικό – Made in Greece η «Φοβερά Προστασία»: Αναδείχθηκε ως Superbrand 2018 – 2019 στην κατηγορία των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και όχι τυχαία διότι λειτουργεί υπό ένα άκρως οργανωμένο σχεδιασμό με σκοπό να αποτελέσει τον πιο αξιόπιστο οικονομικό σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.

Η «Φοβερά Προστασία» με το ιδιαίτερο αυτό όνομα παρέχει στον επιχειρηματία ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης, δίνοντας λύσεις σε απλά και σύνθετα θέματα της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Λογιστική υποστήριξη, φορολογικός σχεδιασμός, έκδοση μισθοδοσίας, διαδικασίες για την ίδρυση μίας εταιρείας, επιχειρηματική συμβουλευτική, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Επιδιώκοντας ωστόσο να βρίσκεται στην τελευταία γραμμή των γεγονότων, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Καρράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και να τρέξει το πρώτο mobile application σε αυτό τον κλάδο, το οποίο προσφέρεται δωρεάν στους πελάτες του προς διευκόλυνσή τους.

Για τη δημιουργία, τη λειτουργία και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας μίλησε στο MadeinGreece.news ο ίδιος ο κ. Καρράς.

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης:

Η Φοβερά Προστασία ξεκίνησε ως ένα λογιστικό γραφείο που ιδρύθηκε πριν 25 περίπου έτη στη Θεσσαλονίκη

Το όνομα «Φοβερά Προστασία» προέκυψε από την προσωπική μου πίστη στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας

Είμαστε σύμβουλοι διοίκησης και για αυτό έχουμε αναπτύξει μεθοδολογίες και εργαλεία τα οποία οδηγούν τον επιχειρηματία στις ορθές αποφάσεις για το μέλλον του οργανισμού που διοικεί

Φροντίζουμε να έχουμε στην ομάδα μας στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση, τα οποία αντιλαμβάνονται άμεσα τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία και επικεντρώνονται στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό

Αισθάνομαι υπερήφανος για την ανάδειξη της Φοβερά Προστασία Α.Ε. ως Superbrand 2018

– 2019 στην κατηγορία των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Δημιουργήσαμε το πρώτο mobile application σε αυτό τον κλάδο, το οποίο προσφέρουμε δωρεάν στους πελάτες μας

Η μεγαλύτερη επιτυχία της εταιρείας είναι τα ικανοποιημένα βλέμματα των πελατών μας, η οποία αποτυπώνεται στην επιτυχημένη πορεία των επιχειρήσεων τους

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στις παγκόσμιες εξελίξεις οι οποίες σταδιακά γίνονται καθημερινότητα και στην χώρα μας, επιθυμούμε οι επιχειρηματίες να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια στην καθημερινή τους λειτουργία

Δημιουργήσαμε το πρώτο mobile application σε αυτό τον κλάδο, το οποίο προσφέρουμε δωρεάν στους πελάτες μας.

Ποιο είναι το story/το αφήγημα γύρω από τη δημιουργία της «Φοβερά Προστασία»; Πότε και πως ξεκίνησε η ιστορία της; Ποια η ιδέα, η στόχευση και τα στάδια ανάπτυξής του;

Η Φοβερά Προστασία ξεκίνησε ως ένα λογιστικό γραφείο που ιδρύθηκε πριν 25 περίπου έτη στη Θεσσαλονίκη. Το όραμά μου από το ξεκίνημα της επαγγελματικής μου δραστηριοποίησης υπήρξε και συνεχίζει να είναι η παροχή ολιστικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις με άμεσο και καινοτόμο τρόπο.

Η Φοβερά Προστασία ιδρύθηκε το 1994 ως όχημα για την επίτευξη του ανωτέρω στόχου.

Σημειώνοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης έκτοτε, επεκτείνεται διαρκώς σε εγκαταστάσεις και ανθρώπινο δυναμικό σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, όπου διατηρεί γραφεία από το 2011, δραστηριοποιούμενη πλέον στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προς επιχειρήσεις.

Πώς εμπνευστήκατε την συγκεκριμένη ονομασία, Φοβερά Προστασία; Από που προέρχεται;

Το όνομα «Φοβερά Προστασία» προέκυψε από την προσωπική μου πίστη στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Φοβεράς Προστασίας, που βρίσκεται στο προσαρτημένο παρεκκλήσι του ναού της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος και είναι φιλοτεχνημένη τον 13ο αιώνα. Ευχαριστώ θερμά τον ηγούμενο της Μονής, για την ευλογία που μας έδωσε.

Τι υπηρεσίες προσφέρετε σήμερα στην αγορά και σε ποιους απευθύνονται;

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. εστιάζοντας στον επιχειρηματία και τις ανάγκες του, παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης, δίνοντας λύσεις σε απλά και σύνθετα θέματα της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τη λογιστική υποστήριξη, το φορολογικό σχεδιασμό, την έκδοση μισθοδοσίας, το σύνολο των διαδικασιών για την ίδρυση εταιρειών και τέλος, την επιχειρηματική συμβουλευτική.

Είμαστε σύμβουλοι διοίκησης και για αυτό έχουμε αναπτύξει μεθοδολογίες και εργαλεία τα οποία οδηγούν τον επιχειρηματία στις ορθές αποφάσεις για το μέλλον του οργανισμού που διοικεί.

Ενδεικτικά αντικείμενα της επιχειρηματικής συμβουλευτικής αποτελούν η εκπόνηση επιχειρηματικών και επενδυτικών σχεδίων, η εμπορική και ταμειακή παρακολούθηση και διαχείριση, η κοστολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών, οι μελέτες βιωσιμότητας και αποτίμησης εταιρειών, το στρατηγικό marketing, η αναδιάρθρωση και διοίκηση προσωπικού, καθώς και οι επαγγελματικές εκπαιδεύσεις.

Η τεχνογνωσία μας στο πεδίο του management consulting είναι γεγονός πως είναι μακρόχρονη και πολύπλευρη.

Askitikon - Ο Άνθρωπος μας ! :Με όνομα – ευλογία του Αγίου Όρους παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σύγχρονους επιχειρηματίες & μέσω mobile appΔιαβάζουμε στο site σας ότι θέτετε στη διάθεση των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεστε όλους τους συνεργάτες που χρειάζεται για να φέρει εις πέρας τον σκοπό της. Αυτό στην πράξη πώς υλοποιείται;

Η δομή, η οργάνωση αλλά και ο τρόπος που προσεγγίζουμε κάθε μία από τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε, μας επιτρέπει να προσφέρουμε κάθε στιγμή αυτό που πραγματικά χρειάζονται, ώστε να αναπτύσσονται διαρκώς.

Ασφαλώς, η καρδιά αυτής της προσπάθειας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Φροντίζουμε να έχουμε στην ομάδα μας στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση, τα οποία αντιλαμβάνονται άμεσα τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία και επικεντρώνονται στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό.

Αναδειχτήκατε Superbrand για το έτος 2018-19. Πώς προέκυψε αυτή η βράβευση, ήταν κάτι που το περιμένατε και ποια η σημασία της για την εξέλιξη της εταιρείας σας;

Αισθάνομαι υπερήφανος για την ανάδειξη της Φοβερά Προστασία Α.Ε. ως Superbrand 2018 – 2019 στην κατηγορία των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, καθώς κάθε επιβράβευση ενισχύει την προσπάθειά μας να εκπληρώνουμε καθημερινά το όραμά μας, δηλαδή να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να στεκόμαστε ως ένας αξιόπιστος οικονομικός σύμβουλος για κάθε επιχείρηση.

Η συγκεκριμένη βράβευση είναι πολύ σημαντική για όλους τους ανθρώπους της εταιρείας, καθώς το αποτέλεσμα κρίνεται τόσο από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, όσο και από το ευρύ κοινό, το οποίο μας βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης.

Επιπροσθέτως, η εξωστρέφειά μας, σε συνδυασμό με το σταθερά υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, θεωρούμε ότι συνετέλεσε σε αυτό το αποτέλεσμα. Συνεπώς η διάκριση αυτή αποτελεί μία ηθική αναγνώριση και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

Μιλήστε μας για την εφαρμογή «Φοβερά Προστασία Α.Ε. Business Manager». Ποιες είναι οι λειτουργίες της και τι υπηρεσίες παρέχει;

Αναμφίβολα ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και των ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων. Η εφαρμογή Φοβερά Προστασία BusinessManager αποτελεί ισχυρή απόδειξη της πρωτοπόρας κατεύθυνσης την οποία ακολουθεί η εταιρεία.

Με το βλέμμα συνεχώς στραμμένο στις νέες εξελίξεις και δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες, επενδύουμε και αξιοποιούμε στο μέγιστο όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε.

Συνεπώς εξασφαλίζουμε ένα προβάδισμα στην ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Δημιουργήσαμε το πρώτο mobile application σε αυτό τον κλάδο, το οποίο προσφέρουμε δωρεάν στους πελάτες μας.

Μάλιστα, από την έως τώρα λειτουργία και χρήση του, λαμβάνουμε συνεχώς θετικό feedback, προσπαθώντας ωστόσο, να το βελτιώνουμε διαρκώς.

Ποια είναι η ανταπόκριση στην εφαρμογή σε ό,τι έχει να κάνει με τόσο ουσιαστικά ζητήματα διαχείρισης μία εταιρείας. Οι Έλληνες είναι εξοικειωμένοι με τέτοια ψηφιακά μέσα ή προτιμούν να δέχονται υπηρεσίες με τον παραδοσιακό τρόπο της άμεσης επίσκεψης στο γραφείο σας;

Η δια ζώσης συνεργασία εξακολουθεί να είναι απαραίτητη στην ελληνική πραγματικότητα, έχοντας βέβαια έναν διαφορετικό λόγο ύπαρξης, σε σχέση με αυτόν της εφαρμογής.

Ο σκοπός της εφαρμογής είναι κυρίως ενημερωτικός, αλλά και υποστηρικτικός, σε κάθε σχετική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει ή να προγραμματιστεί.

Όμως, η κατ’ ιδίαν επίσκεψη και επίβλεψη στο χώρο της επιχείρησης εξυπηρετεί βαθύτερα θέματα τα οποία σχετίζονται με εξειδικευμένη πληροφορία, υπολογισμούς και σχεδιασμό. Επιπλέον, πολύπλοκα θέματα απαιτούν αφενός μελέτη και αφετέρου συζήτηση δια ζώσης.

Ποια ήταν τα δύσκολα βήματα που συναντήσατε στην πορεία σας μέχρι τώρα και ποιες οι μεγαλύτερες επιτυχίες;

Δεν θα ήμουν ειλικρινής αν σας έλεγα ότι ήταν όλα ρόδινα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο τρόπος που επιλέγουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες είναι αυτός που μας χαρακτηρίζει.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της εταιρείας είναι τα ικανοποιημένα βλέμματα των πελατών μας, η οποία αποτυπώνεται στην επιτυχημένη πορεία των επιχειρήσεων τους, χάρη και στη δική μας συμβολή.

Για εμένα προσωπικά, ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία αποτελεί η διάθεση και το πάθος που επιδεικνύουν καθημερινά τα στελέχη μας, τα οποία με πίστη στο κοινό μας όραμα, αγωνίζονται καθημερινά για τη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο αυτού του οργανισμού.

Εμείς δημιουργήσαμε το site »Made in Greece.news». Πόσο ελληνικό είναι το δικό σας δημιούργημα;

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. είναι ένα αμιγώς ελληνικό δημιούργημα, περικλείοντας τα καλά στοιχεία του Έλληνα, όπως την εργατικότητα, την εντιμότητα και το φιλότιμο.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι στα χρόνια της κρίσης, καταφέραμε και ενισχύσαμε την αναπτυξιακή μας πορεία, στο άκρως απαιτητικό και ασταθές εγχώριο οικονομικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε προσφέροντας στοχευμένες λύσεις στις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται, τις οποίες βλέπουμε επίσης να προοδεύουν.

Που ονειρεύεστε να φτάσει στο μέλλον το δημιούργημά σας; Πώς θα προχωρήσετε και θα εξελίξετε όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι τώρα;

Στόχος μας είναι να καινοτομούμε συνεχώς, αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες με σκοπό την πλήρη κάλυψη όλο και περισσότερων αναγκών που προκύπτουν στο επιχειρείν.

Έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, στις παγκόσμιες εξελίξεις οι οποίες σταδιακά γίνονται καθημερινότητα και στην χώρα μας, επιθυμούμε οι επιχειρηματίες να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια στην καθημερινή τους λειτουργία.

Επιδίωξή μας είναι να ασχολούνται μόνο με την στρατηγική τους πρόοδο, αξιοποιώντας αφενός το επιχειρηματικό τους ταλέντο και αφετέρου έγκυρα και έγκαιρα δεδομένα και όχι με υποθέσεις που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα. Αυτό υλοποιείται διαρκώς μέσω των νέων εργαλείων που δημιουργούμε για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Έχοντας την ίδια φιλοδοξία και για το εσωτερικό της επιχείρησής μας, καινοτομούμε διαρκώς στον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες ώστε η εταιρεία μας να αποτελεί έναν οργανισμό μέσα στον οποίο ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητές του στον υψηλότερο βαθμό.

Εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση και να είστε σίγουροι ότι θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα νέα από εμάς στο μέλλον!

WHO IS WHO

Γεώργιος Καρράς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Φοβερά Προστασία Α.Ε.

Ο Γιώργος Καρράς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με άριστη κατάρτιση και γνώση των Λογιστικών και Φοροτεχνικών θεμάτων. Διαθέτει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του Φορολογικού Σχεδιασμού και της Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται περισσότερα από 25 έτη στο χώρο των επιχειρήσεων παροχής οικονομικών υπηρεσιών, παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και της οικονομίας οξύνοντας το κριτήριο της διορατικότητας και το ένστικτο του επιχειρείν.

Χαρακτηριστικά που τον καθιστούν αξιόπιστο και πολύτιμο Οικονομικό Σύμβουλο. Από το 1994 μέχρι σήμερα διοικεί με επιτυχία τη ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Α.Ε. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Πηγή : www.madeingreece.news/prosopa/apokleistiko-made-in-greepse-h-fobera-prostasi?fbclid=IwAR36FnW96edpo6Hbemqnnzl_rJ4kCgm_Sj1FKluprdZ8dtuEABEzrtXSP6Y

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ