Κοσμοσυρροή σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 του Αποστόλου Θωμά, στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια,  τελέσθηκε η Κυριακάτικη Θ. Λειτουργία και η μνήμη του Αποστόλου Θωμά με τμήμα του Ιερού Λειψάνου του, προς προσκύνηση, στον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος Ρόδου.

Ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός. Συμπροσευχόμενος ο Μοναχός Θαδδαίος από την Ιερά Μητρόπολη Τανζανίας με καταγωγή από Θεσσαλονίκη και ο Ιεροψάλτης κ. Τσαμπίκος . Πλήθος κόσμου συνέρρεε από νωρίς το πρωί για να λειτουργηθεί και προσκυνήσει τον Απόστολο του Χριστού Θωμά.

Μια ξεχωριστή μέρα για όλους μας και όσους συμμετέχουν συνειδητά στις Θείες Λειτουργίες.

Μετά την Θ. Λειτουργία τέλεσε ο Γέροντας Αθανάσιος, Τρισάγιο υπέρ μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως, του Καθηγητή του (Μαθηματικού) Νικήτα Κατσιμπρή του Χαραλάμπους & της Δικαίας – Δικαινιώς, εκ Σύμης επίσης και του Εμμανουήλ Μιχαήλου πρεσβυτέρου γενομένου εκ Σύμης.

Όπως είχε ανακοινώσει από την προηγούμενη Κυριακή, σήμερα δόθηκαν ευλογίες από την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής, εκ του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, Ηγιασμένον Έλαιον, Αγίασμα, Εικόνες, προς όλους τους ευσεβείς χριστιανούς που προσήλθαν στην Θ. Λειτουργία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here