Μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει η χώρα μας, την ώρα που η Πίστη και η Εκκλησία δοκιμάζονται, τη στιγμή που οι πιστοί δεν μπορούν να εισέλθουν στους Ιερούς Ναούς κάποιοι απίστευτοι τύποι επιθυμούν τσάμπα διαφήμιση.

Με ένα αισχρό κατά την προσωπική μου γνώμη τραγούδι ονόματι «Δεν Υπάρχει Θεός» βγαίνει ένας τραγουδιστής ονόματι Δάντης να προκαλέσει το κοινό αίσθημα.

Σε άλλη συγκυρία δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθούμε μαζί του διότι γνωρίζουμε πως επιζητούν μονάχα την διαφήμιση έστω και αρνητική.

Ο Έλληνας όμως και ιδιαίτερα ο Πιστός έιναι στα όριά του αυτόν τον καιρό με την Πρωτοψάλτη, με καρότσες και κλειστές εκκλησίες που δεν σηκώνει άλλη πρόκληση.

Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Χ. Δάντη για το αισχρό τραγούδι «Δεν Υπάρχει Θεός» για τους στίχους «Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε, μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος ή κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός… Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται κι αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς…».

Θα μάθουν ορισμένοι κύριοι ότι σε αυτή τη χώρα ακόμη δεν έχουν όλα ισοπεδωθεί και θα μας βρουν μπροστά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here