Κατσιμπρής Πέτρος - Ένας εξαίρετος ιατρός Χειρούργος ΩΡΛ, ιδιωτεύει στην Ιαλυσό της Ρόδου !

Ο Γιατρός ΩΡΛ, MD, Msc, cPhD, κ. Κατσιμπρής Πέτρος του Νικήτα και της Δουκίσσης, Συμιακοί στο γένος (ανιψιός του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Πανορμίτου Γαβριήλ Μαργαρίτη), με ήθος και ποιότητα άνοιξε τις πόρτες του πλέον σύγχρονου – πρότυπου Ιατρείου του, επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών 4, στην Ιαλυσό Ρόδου, τηλ. 22410.96214 & 6976591543.

Η παρουσία του και η πολύπλευρη δραστηριότητά του τόσο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όσο και στις υπόλοιπες θέσεις που έχει υπηρετήσει, αποτελεί πρότυπο ιατρικής – ανθρώπινης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και πρωτοπορίας, αφού με πρωτοβουλίες του ανέπτυξε δράσεις που έχουν ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία και αποτελούν βέλτιστες πρακτικές που συγκεντρώνουν το διεθνές ενδιαφέρον.

Τιμά επίσης το σύνολο του ιατρικού κόσμου και το λειτούργημα της ιατρικής επιστήμης, αλλά και της Εκκλησίας μας, διότι πρόκειται για έναν καλλικέλαδο ψάλτη με περγαμηνές και στην Βυζαντινή Μουσική με ακλόνητη την πίστη στις ανθρώπινες αξίες και ιδανικά.

Καλή αρχή στο ξεκίνημα σου στην Ρόδο !

Κατσιμπρής Πέτρος - Ένας εξαίρετος ιατρός Χειρούργος ΩΡΛ, ιδιωτεύει στην Ιαλυσό της Ρόδου !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here