Αυτή ήταν παρέλαση περηφάνιας! Χιλιάδες Ορθόδοξοι Μολδαβοί στους δρόμους κόντρα στην ανηθικότητα και την παρακμή (Βίντεο)

Χιλιάδες ορθόδοξοι πιστοί της Μολδαβίας ξεχύθηκαν τους δρόμους της πρωτεύουσας στις 18 Μαΐου, σε πορεία προς υποστήριξη των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών.

Η πορεία, η οποία διεξήχθη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, καθοδηγείτο από επισκόπους της Μολδαβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Μητροπολίτης Κισινάου και πάσης Μολδαβίας Βλαντιμίρ κάλεσε τους πιστούς να ακουστούν οι φωνές τους και να συμμετάσχουν στην πορεία.

Η πορεία πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της Διεθνούς Ημέρας της Οικογένειας.

Η μέρα ξεκίνησε με τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου στο Κισινάου, που λειτούργησε ο Μητροπολίτης Βλαντιμίρ μαζί με τρεις άλλους ιεράρχες από τη Μολδαβική Εκκλησία.

Μετά τη Λειτουργία, ακολούθησε η πομπή με Σταυρούς, εικόνες, λάβαρα κλπ

Οι κληρικοί και λαϊκοί συμμετέχοντες στην πομπή προσεύχονταν διαρκώς και έψελναν στον Παντοδύναμο Θεό και στην Άγια Θεοτόκο για την ευημερία της χώρας, κουβαλώντας πανώ και αφίσες προς υποστήριξη των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών και καταδικάζοντας τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, «οι οποίες είναι αφύσικες και καταστροφικές για κάθε κοινωνία και κάθε φυσιολογικό πρόσωπο. »

Η πομπή τελείωσε στην πλατεία του καθεδρικού ναού, όπου ο Βλαντιμίρ ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και τους προέτρεψε να μην ντρέπονται να ομολογήσουν την πίστη τους στον Χριστό, επειδή η χριστιανική οικογένεια πάντα υπήρξε και θα παραμείνει ένα παράδειγμα για την κοινωνία.

Όπως και στο παρελθόν, την πομπή παρακολούθησε ο Πρόεδρος Igor Dodon μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

«Παραδοσιακά, μαζί με την οικογένειά μου, πήρα μέρος στην πορεία προς υποστήριξη της παραδοσιακής οικογένειας που διοργάνωσε η Μητρόπολη της Μολδαβίας …

Παρά τις προσπάθειες να ενσταλάξουν ξένες αξίες σε εμάς, το 90% των πολιτών μας θεωρούν τους εαυτούς τους υποστηρικτές και υπερασπιστές της παραδοσιακής οικογένειας και των παραδοσιακών αξιών, δεν θα επιτρέψουμε να καταστρέψουμε τα θεμέλια της κοινωνίας μας «, γράφει ο πρόεδρος στη σελίδα του Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here