Με κατάνυξη και λαμπρότητα και πλήθος προσκυνητών τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, η Α’ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου.

Ιερούργησε και κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός, όπου και δεήθει υπέρ ενισχύσεως και ευοδώσεως του φιλοχρίστου ημών στρατού, των σωμάτων ασφαλείας και πάντων των αγωνιζομένων εν τοις ιεροίς του έθνους ημών αγώσιν, των φυλασσόντων την Εθνικήν ημών ακεραιότητα εν τοις ζοφεροίς καιροίς αυτοίς.

Όπως επίσης έθιξε το θέμα περί μικροβίων και Θ. Μετάληψης, τονίζοντας ότι είναι Σώμα και Αίμα Χριστού και όποιος πιστεύει μετά φόβο Θεού προσέρχεται και ουχί με το ζόρι. Κανένας Ιερέας δεν αρρώστησε από μεταδοτικές και λοιπές σχετικές ασθένειες, καταλύοντας το Πανάχραντο Σώμα και το Τίμιο αίμα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Έψαλλε η νεοσυσταθείσα καλλικέλαδη 15μελή εκ Ρόδου Χορωδία γυναικών «Παναγία η Κυρά» με προεξάρχουσα την κ. Γραμματική Μοίρα, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ψαλτριών που ίδρυσε η Νεκταρία Καραντζή.

Στο τέλος λόγω Εθνικής επετείου για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα 7 Μαρτίου 1948, όλοι έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο περήφανοι !

Φωτορεπόρτερ : Γεώργιος Ψειρής

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here