Ενός «καλού» ηγουμένου, μύρια αγαθά έπονται.

Ο διαδικτυακός δίαυλος εκκλησιαστικής ενημέρωσης “Ekklisiaonline” αφουγκραζόμενος την δίνη στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί πυρόπληκτοι συμπολίτες μας, ολόψυχα προθυμοποιείται να παραχωρήσει τον ισόγειο όροφο των Γραφείων μας, κείμενον επί της οδού Πατησίων στα αρμόδια κρατικά όργανα και φορείς, ώστε να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες μεγάλης μερίδας αστέγων συνανθρώπων μας.

Η πατρότητα της ιδέας ανήκει στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό, ο οποίος επιδεικνύει διαχρονικώς ένθερμο ζήλο σε κάθε περίσταση, όπου προέχει η ανακούφιση του αναξιοπαθούντος πλησίον μας και η ανάπαυση του εκάστοτε χειμαζομένου ανθρώπου.

Σημειωτέον ότι ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός είναι επί σειρά ετών γέροντας μας και κατά καιρούς έχει αρθρογραφήσει στην ιστοσελίδα μας για επίκαιρα ζητήματα, προβάλλοντας, τις απόψεις και τις ρηξικέλευθες προτάσεις του.

Έτσι δικών του πατρικών υποδείξεων και νουθεσιών προέβημεν στην λήψη της απόφασης αυτής, ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενώ επιφυλασσόμεθα και για μια περαιτέρω σειρά ενεργειών με ουσιαστικό περιεχόμενο φιλανθρωπίας.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε όλοι να δώσουμε εκ του υστερήματος μας ό,τι μπορούμε έκαστος.

Η κάθε απόδοση και προσφορά εκ του υστερήματος μας αντανακλά τα ψυχικά μας πλεονάσματα και απάγει ημάς εις οδόν σωτηρίας και εις άφεσιν αμαρτιών.

Ευγνωμονούντες τον Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην Αθανάσιον Μισσόν, έτι μια φοράν, ο οποίος για όλους μας είναι ιερέας της ομάδας των φίλων και συνεργατών μας, ευελπιστούμε ότι η κίνηση μας αυτή θα εύρει και άλλους αλτρουϊστές μιμητές.

Για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο «εύγε» στον πρωτοπόρο Συμιακό κληρικό μας από την ακριτική Ρόδο.

Ρύσαι ημάς Κύριε της φοβεράς του πυρός απειλής

Εκ της διευθύνσεως

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης – εκδότης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here