Πρόγνωση Καιρού – Πέμπτη 14 & Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στην Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Πρόσκαιρη βελτίωση την Πέμπτη.

Νέα επιδείνωση την Παρασκευή.

Αναλυτικά

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη με κάποιες αραιές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας οι οποίες δε θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το ξημέρωμα της Παρασκευής όπου προβλέπονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες σε όλα τα νησιά του νομού, με διάρκεια περίπου έως και το μεσημέρι. Από τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιώνεται σταδιακά και τα φαινόμενα παντού θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν από Βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να φτάνει τα 5 έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση προβλέπεται να παρουσιάσουν από το βράδυ, στα 2-3 μποφόρ όπου θα αρχίσουν να στρέφονται σε δυτικές διευθύνσεις από τα μεσάνυχτα. Νέα ενίσχυση αναμένεται από το ξημέρωμα της Παρασκευής όπου οι άνεμοι θα ακουμπήσουν τα 5-6 μποφόρ ενώ θα επιμείνουν από δυτικές διευθύνσεις μέχρι και το τέλος του 24ωρου.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο την Πέμπτη με τον υδράργυρο να φτάνει από 12°C έως 15°C στα βόρεια, από 13°C έως 16°C στα νότια, και από 9°C έως 15°C στα ορεινά. Την Παρασκευή οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν νέα πτώση κυρίως το βράδυ και θα κυμανθούν από 10°C έως 14°C στα βόρεια, από 11°C έως 15°C στα νότια, και από 8°C έως 13°C στα ορεινά.

Υγρασία Πέμπτης : 65%-95%. Υγρασία Παρασκευής : 65%-85%

Καλό απόγευμα σε όλους!

Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη

Πρόγνωση καιρού : Γιάννης Μανωλάς.

Cyclone of Rhodes 2012-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here