Πρόγνωση Καιρού – 7ης Μαΐου 2019, στην Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Επιστρέφει και πάλι η αστάθεια από τα ξημερώματα στο νομό και έτσι αναμένεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές στην Χάλκη, την ορεινή Κάρπαθο, και την ορεινή Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας και κυρίως από το μεσημέρι τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν προς τα βορειότερα τμήματα του νομού δηλαδή σε Λέρο, Πάτμο, Κάλυμνο, Κώ, Λειψούς, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και κάποια ψιχαλίσματα στην Αστυπάλαια κυρίως το απόγευμα.

Τις απογευματινές ώρες επίσης υπάρχει μικρή πιθανότητα να σημειωθεί βροχή ασθενής έντασης σε Νίσυρο, Τήλο, και Σύμη. Τίποτα το ιδιαίτερο. Ανέπαφο από φαινόμενα θα είναι το Καστελόριζο και η Κάσος.

Στη Ρόδο θα σταματήσουν τα φαινόμενα από το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα, ενώ από το απόγευμα μέχρι το βράδυ αναμένεται να επιστρέψουν στα κεντρικά και ορεινά κυρίως τμήματα. Από τα μεσάνυχτα και μετά τα όποια φαινόμενα θα σταματήσουν παντού.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με την έντασή τους να φτάνει τα 5-6 μποφόρ μέχρι το απόγευμα. Από το απόγευμα και μετά προβλέπεται να εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

Θερμοκρασίες στα ίδια επίπεδα:
Βόρεια : 15-20°C
Νότια : 16-21°C

Υγρασία : 65-95%

Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη
Πρόγνωση καιρού : Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here