Γράφει ο Αρχιμ. Αθανάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Είναι στην φύση των ανθρώπων να σκέφτονται λογικά και να ενεργούν παράλογα . Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού.

Τελευταίες ειδήσεις και διαβάζουμε ότι ο καφές για τους εμβολιασμένους θα τιμάται σε τιμή Χ και για τους ανεμβολίαστους στην προνομιακή τιμή των Χ +20 €.

Μέχρι εδώ εφόσον μιλάμε για κοσμικότητες το θέμα έχει κάποια λογική αφού οι καταστηματάρχες έχουν το μερικό προνόμιο να ρυθμίζουν τις επιχειρήσεις και το πελατολόγιό τους βάσει των υποκειμενικών τους κριτηρίων.

Οι εκκλησιαστικοί παράγοντες, μη έχοντας τι καινόν να επιδείξουν και επειδή οι πλείστοι είναι κενοί, έσπευσαν κατευθείαν να διαμηνύσουν κι αυτοί σαν τους ουραγούς, τους όρους λειτουργίας των ναών, τους οποίους μάλλον θεωρούν μαγαζιά τσιφλίκια τους, αλλά με το προνόμιο να απαλλάσσονται από ΕΦΚΑ, λογιστές κτλ.

Έτσι μετά λύπης μας διαβάσαμε για Δεσπότη περιφέρειας – φιλέτου της Εκκλησίας της Ελλάδας, ότι προτίθεται να ακολουθήσει τις όποιες αποφάσεις της κυβέρνησης και να ρίχνει πόρτα στους ανεμβολίαστους.

Η συνέχεια στο άρθρο Ηρωικός Γέροντας Αθανάσιος: Έχω εμβολιαστεί αλλά δεν θα εμποδίσω κανέναν να μπει στην Εκκλησία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here