Τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν:

1. καθαρή τροφή, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Σημαντικό για την υγεία σου και την υγεία των παιδιών σου.

Έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

2. Υψηλή διατροφική αξία. Η αληθινή αξία των μεσογειακών προϊόντων.

3. Γεύση πραγματική και γεμάτη. Γιατί τα βιολογικά προϊόντα συλλέγονται μόνο όταν είναι ώριμα, άρα με όλες τις γευστικές τους ουσίες.

4. Εγγύηση γνησιότητας γιατί ελέγχονται και πιστοποιούνται από εγκεκριμένους οργανισμούς, που δίνουν τη σφραγίδα τους μόνο στα γνήσια βιολογικά προϊόντα.

5. Είναι πάντα φρέσκα, αφού συλλέγονται και πωλούνται μόνο «στην εποχή τους» και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά για τη διατήρησή τους.
Η διατροφή σου με βιολογικά προϊόντα συμβάλλει και στα παρακάτω:

6. Προστασία του περιβάλλοντος γιατί στηρίζεις την παραγωγή προϊόντων χωρίς φάρμακα και λιπάσματα που δηλητηριάζουν τα νερά, το έδαφος, τα ωφέλιμα έντομα και τα πουλιά.

7. Εδάφη πάντα γόνιμα, που λιπαίνονται με φυσικούς τρόπους ανακύκλωσης οργανικών ουσιών και παραμένουν ζωντανά και πρόσφορα.

8. Προστασία της ντόπιας ποικιλίας κάθε περιοχής, αφού είναι η μόνη που αντέχει στον κάθε τόπο και αποδίδει χωρίς φάρμακα.

9. Αρμονία με τη φύση. Σεβασμός στις ανάγκες του φυτού και του ζώου και όχι εντατικοποίηση της παραγωγής με λιπάσματα και ορμόνες.

10. Ανάπτυξη της υπαίθρου. Η Βιολογική Γεωργία ανοίγει νέες προοπτικές απασχόλησης για τους αγρότες, καθώς τα διατροφικά αδιέξοδα πληθαίνουν.

Η επιλογή είναι δική σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here