Ποια γεγονότα δε γνωρίζουμε για τη ζωή και το θάνατο της Παναγίας

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Απίστευτη αθλιότητα από blog και ομάδες του περιθωρίου την ώρα που η πίστη των Ελλήνων καθημερινά δοκιμάζεται μπροστά στην πανδημία του Κορονοιού.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Σε νέα αθλιότητα προέβησαν ακραία blog και ομάδες μέσα στον Δεκαπενταύγουστο τη στιγμή που η Ελλάδα και ο κόσμος δοκιμάζεται από την Πανδημία του Κορονοιού.

Συγκεκριμένα από προχθές 7 Αυγούστου κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο (δημοσιεύθηκε αρχικά απο μια ομάδα ονόματι ΄΄Οι Έλληνες άθεοι του σύγχρονου κόσμου΄΄ και στη συνέχεια αναπαρηχθει από blogs βλάσφημο σκίτσο που εικονίζει την Παναγία σε μορφή χαρακτήρα comics βάζοντας αισχρούς διαλόγους στο εικονίδιο σχετικά με τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ενώ κοροιδεύει την ευχή ΄΄ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ΄΄ που λέμε αυτήν την περίοδο.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Από την πρώτη στιγμή το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ζήτησε με Εξώδικη διαμαρτυρία μέσω email από τους διαχειριστές όπως κατεβάσουν τις προσβλητικές αυτές εικόνες εις την οποία όμως όχι μόνο δεν συμμορφώθηκαν αλλά απάντησαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς χωρίς κανέναν σεβασμό.

Η συνέχεια στο άρθρο Έκτακτο: Βρίζουν με χυδαία σκίτσα το πρόσωπο της Παναγιας μέσα στον Δεκαπενταύγουστο-Μήνυση από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here