Εκοιμήθη ο παπά Γιάννης Μαρκάκης, ο ιερέας που προσέφερε αγάπη και ελεημοσύνη σε εκατοντάδες συμπολίτες μας στην Κρήτη, που είχαν ανάγκη.

Ο παπά Γιάννης, για πολλές δεκαετίες προσέφερε αγάπη και ελεημοσύνη με «σιωπηλό» τρόπο σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονταν σε ανάγκη, μέσα από το σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και υπηρέτησε.

Το έργο του μεγάλο, καθώς από το 1968, έχει προσφέρει πάρα πολλά στην κοινωνία του Ηρακλείου και στις ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.
Ο πατήρ Ιωάννης Μαρκάκης, ήταν επίτιμος πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», η δράση του οποίου είναι πολύπλευρη και πολυποίκιλη με στόχο πάντοτε ανθρώπους που έχουν πραγματικές ανάγκες.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του παπά – Γιάννη Μαρκάκη, έκανε γνωστή ο γιος του, με μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγινε γνωστό ότι δεν ζει πια ο Παπαγιάννης ο Ελεήμων!

Η συνεχεια στο άρθρο Εκοιμήθη ο «ιερέας των φτωχών» π. Ιωάννης Μαρκάκης- Η προσφορά στην Εκκλησια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here