ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ: Σήμερα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, ένας κόμβος διαλόγου με στόχο να θέσει επί τάπητος τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους Έλληνες.

Στην εποχή που ζούμε η ορθόδοξη πίστη δοκιμάζεται. Οι αρχές, οι αξίες, οι παραδόσεις του ελληνικού λαού, τα στοιχεία που αιώνες μας κρατούν ενωμένους και δυνατούς αμφισβητούνται και δέχονται επιθέσεις από διάφορα κέντρα.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE εξ αρχής έχει πρωτοστατήσει στους αγώνες για το μάθημα των θρησκευτικών, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, το ζήτημα του διαχωρισμού Εκκλησίας και κράτους.

Μαζί με δεκάδες χιλιάδες ορθόδοξους Έλληνες, με οικογένειες και νέους έχουμε δώσει έντιμους αγώνες στους δρόμους για να προασπίσουμε τα ιερά σύμβολα της πατρίδος μας.
Έχουμε οδηγήσει στη δικαιοσύνη εκείνους που με χυδαίο τρόπο και με ψεύδη αμφισβητούν το Άγιο Φως .

Έχουμε σταθεί απέναντι σε εκείνους που καπηλεύονται την Ορθοδοξία και το πατριωτικό αίσθημα του Έλληνα για να αποκομίσουν πρόσκαιρο πολιτικό όφελος.

Δίνουμε μόνοι μας έναν συνεχή και καθημερινό αγώνα για να μην καταλήξει το μέλλον των παιδιών μας να ορίζεται από ανθρώπους που δεν διστάζουν ακόμη και να λοιδωρήσουν το πρόσωπο του Κυρίου μας λέγοντας πως έχουν επιστολές του.

Έχουμε προστάσεις, αφουγκραζόμαστε καθημερινά τα προβλήματα, τις χαρές, τις στενοχώριες δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Ζούμε μαζί τους.

Δημιουργούμε τον πολιτικό φορέα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ, έναν κόμβο επικοινωνίας, ένα think tank, ανοιχτό για όλους τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων.

Μέσα από την Ορθόδοξη Πορεία μπορούμε όλοι να συνομιλούμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.
Για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Διαβάστε ακόμη: Ορθόδοξη Πορεία: Με δύναμη την Πίστη ξαναφτιάχνουμε την Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here