Φωτογραφικά Στιγμιότυπα :

Με την πρέπουσα Βυζαντινή Μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκαν σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 τα Άγια Θεοφάνια στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου.

Ιερουργός ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Αθανάσιος Μισσός, όπου τέλεσε την Θ. Λειτουργία και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού με πλήθος κόσμου.

Εν συνεχεία στις 11:30 μετέβη στο Λιμανάκι του Δ.Δ. Κολυμπίων ο π. Αθανάσιος Μισσός με τον π. Παντελεήμων Σπανό από την Ενορία του Δ.Δ. Αφάντου Ρόδου (Ένας σπάνιος κληρικός, πράος, με ήθος, και καλός οικογενειάρχης με ευσεβέστατη πρεσβυτέρα και τα παιδιά του διαμάντια, πραγματικά σπάνιοι τέτοιοι λευίτες στις μέρες μας ) για την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού με ισχυρούς ανέμους να πνέουν, παρά ταύτα τόσο οι εκπρόσωποι του Δήμου Ρόδου και της πολιτείας αλλά και αρκετός κόσμος παρέστησαν και σε αυτήν τελετή.

Τέλος το τοπικό Σωματείο των Αλιέων κάλεσε τον Αρχιμ. Αθανάσιο Μισσό να ευλογήσει την Βασιλόπιτα τους παρόντων αρκετού κόσμου και εκεί.

Χρόνια Πολλά, Ευλογημένα, Υγιεινά και Φωτισμένα !

Φωτορεπόρτερς : Ψειρής Γεώργιος & Σταματάκης Σπυρίδων

                                               

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here