Μετά από την απρόσμενη, αδιευκρίνιστη, ατεκμηρίωτη, ψευδέστατη πληροφόρηση του Open Tv και ειδικότερα της Εκπομπής Επί Τόπου,

ότι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός, αφού παρακολούθησε τον ημιτελικό της Eurovision με τους σατανιστές από την Ιρλανδία και το τραγούδι τους, ότι νοσηλεύτηκε τρομοκρατούμενος και έλαβε δε και ψυχοφάρμακα από το ΣΟΚ και στην κατοχή του το Open Tv και η Εκπομπή Επί Τόπου έχουν φωτογραφίες …….

Την Δευτέρα  13η Μαΐου 2024, αναλαμβάνει η Νομική Υπηρεσία (όπου ήδη έχει ενημερωθεί), του πατρός Αθανασίου Μισσού για Συκοφαντική Δυσφήμιση – Παραπλάνηση κλπ

Ανυπόστατες φωτοβολίδες εξαπέλυσε η Εκπομπή Επί Τόπου εμπλέκοντας τον Αρχιμανδρίτη, Αθανάσιο, ότι “περί των Σατανιστών σοκαρίστηκα, χτύπησα και ψυχοφαρμακώθηκα για να ηρεμήσω”…… Σκηνές απείρου κάλλους κύριοι …..

Αντιθέτως 

Την Μεγάλη Τετάρτη, μετά από ζάλη και κόπωση λόγω του βεβαρυμμένου της υγείας μου, πέφτοντας έπαθα πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα και στα δυο πόδια και κυρίως στο δεξί με κάταγμα του μετάρσιου. Μετά έξι μέρες δηλαδή την 7η Μαΐου 2024, μετέβη στο Κρατικό Νοσοκομείο Ρόδου από παρότρυνση του Θεράποντα Ιατρού μου.

Ιδού το πόρισμα :

Όσο για τα ψυχοφάρμακα, δυστυχώς άλλοι τα παίρνουν και αν δεν τα παίρνουν άμεσα πρέπει να τα πάρουν.

Ιδού η Φαρμακευτική Αγωγή :

Δείτε λοιπόν : Πρόκειται για Αντιπυκτικές Ενέσεις & Βακτηρίες δηλαδή πατερίτσες

Άλλο λοιπόν το προσωπικό μου πρόβλημα υγείας, άλλο το απαράδεκτο τραγούδι της Ιρλανδίας και των σκοτεινών δυνάμεων, άλλο η κακή δημοσιογραφία και άλλο οι μπούρδες που πετάγονται με σκοπό την προβολή και το κέρδος. Μακριά από εμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ