Ο Ταγίπ μεγάλωσε σε μια φτωχή γειτονιά της Ανατολικής Κωνσταντινούπολις,  κουβαλώντας βαθιά μέσα του τις ενοχές της καταγωγής του. Ο Παππούς του Πόντιος Χριστιανός εξισλαμισθείς και από την άλλη η μητέρα του που καταγόταν από την Χριστιανική Γεωργία.

Όπως οι Γενίτσαροι που ήταν τάγμα στρατιωτών εξισλαμισμένων χριστιανών αγοριών, και ήταν οι πιο φανατικοί ενάντια στους πρώην χριστιανούς ομόθρησκούς τους, έτσι και ο Ταγίπ ως σύγχρονος Γενίτσαρος θέλησε να αποτινάξει από πάνω του αυτό που βαθιά μέσα του, του θύμιζε την δήθεν «προδοσία του».

Ο Ταγίπ λοιπόν προσπάθησε και προσπαθεί με τις πράξεις του να αποδείξει στον          «Τουρκικό λαό» ότι είναι ένας σκληρός, δυνατός, νεοσουλτάνος Τούρκος και για αυτό υπερβάλλει στην ρητορική μίσους απέναντι στην Ελλάδα όπως έκαναν με απίστευτη αγριότητα οι παλιοί Γενίτσαροι. Αλλά αλήθεια ας δούμε ποιος είναι αυτός ο « Τουρκικός λαός» ;

Οι πραγματικοί Τούρκοι ήρθαν από την κεντρική Ασία και συγκεκριμένα ανατολικά της λίμνης Αράλης, δυτικά της Κίνας και της Μογγολίας πριν 9 περίπου αιώνες. Ήταν περίπου 100 με 150 χιλιάδες νομάδες οι οποίοι πρώτα κατέβηκαν προς την Περσία, αφού ασπάστηκαν εν τω μεταξύ τον Μωαμεθανισμό και κάποιοι από αυτούς, οι Σελτζούκοι, ήρθαν προς την Μικρά Ασία. Ήρθαν λοιπόν σε μια περιοχή με 10-15 εκατομμύρια ! Έλληνες, Αρμένιους, Σύριους, Πέρσες, Βαλκάνιους και αλήθεια υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το 1%, οι 150 χιλιάδες έκαναν τα 15 εκατομμύρια, δηλαδή το 99% , Τούρκους ; Δεν υπάρχει καμία λογική !

Απλώς με την δύναμη των όπλων άλλαξαν μεν την θρησκεία των Μικρασιατών αλλά στην πραγματικότητα τα 15 εκατομμύρια των Μικρασιατών αφομοίωσαν τους Τούρκους. Έτσι η νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία με τα χρόνια δεν ήταν πια Τουρκική αλλά Ελληνική, Αρμένικη, Συριακή ή Περσική.

Τεστ DNA που έγιναν τα τελευταία χρόνια έδειξαν ότι ο «Τουρκικός λαός» είναι κατά 85 % με μεσογειακά γονίδια. Η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων τώρα έχει ανοικτά βλέφαρα σε αντίθεση με τους συγγενείς τους που έμειναν στην Ασία οι οποίοι έχουν σχιστά βλέφαρα.

Σε απομονωμένες περιοχές της Τουρκίας υπάρχουν ακόμα Τούρκοι με σχιστά βλέφαρα. Σε παλιές απεικονίσεις των Τούρκων φαίνονται όλοι με σχιστά βλέφαρα σε αντίθεση με απεικονίσεις γενιτσάρων οι οποίοι έχουν ανοικτά βλέφαρα γιατί ήταν γενικά χριστιανοί της Δύσης.

Η μητέρα του Μωάμεθ Χριστιανή. Ο αρχιτέκτονας του περίφημου Μπλε Τζαμιού, Sedafkar Mehmet, oι αρχιτέκτονες Hayruddin Sinan, o Atik Sinan, o Giakub Sach οι οποίοι έφτιαξαν οικοδομήματα, γνωστά τζαμιά, τεμένη, ήταν Έλληνες.

Ο εθνικός ήρωας της Τουρκίας και μυθικό πρόσωπο, αρχιναύαρχος της Τουρκίας ο Hayreddin Barbarossa, Έλληνας.

Η σημαία τους με την ημισέληνο ήταν σύμβολο στα νομίσματα του Βυζαντίου.

Οι 150 χιλιάδες Τούρκοι αφομοιώθηκαν πλήρως από τα εκατομμύρια των Μικρασιατών και παρέμεινε μια υποθετική ανύπαρκτη στην πραγματικότητα ενθύμηση της Ασιατικής καταγωγής των. Σαν να έλεγα εγώ, έχω 15 % Γαλλικό αίμα , αλλά αυτό όμως δεν με κάνει Γάλλο!

Οι μορφωμένοι Τούρκοι το γνωρίζουν, όπως και πολλοί Κρυπτοχριστιανοί που δεν ξεχνούν την πραγματική Μικρασιατική, Χριστιανική Καταγωγή τους. (Γνωρίζω αρκετούς Κρυπτοχριστιανούς με ανόθευτη πίστη, που εκκλησιάζονται, επιφανείς, σε παιδεία, σε θέσεις και τελούν κάθε μυστήριο και μεταλαμβάνουν των Αχράντων Μυστηρίων κρυφά σε κτίσματα σαν κατακόμβες όπου και εγώ τέλεσα Ακολουθίες κλπ, στα 17 χρόνια ιεροσύνης μου).

Το σκληρό κράτος της Τουρκίας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει την υπερηφάνεια της καταγωγής τους η οποία απλώς είναι αμφιλεγόμενη και δεν υπάρχει πια.

Η πλειοψηφία των Τούρκων είναι πιο κοντά σε μας από ότι στους παλιούς συγγενείς τους της Ασίας. Στην πραγματικότητα θα έπρεπε οι Τούρκοι να είναι υπερήφανοι για το ότι στην πραγματικότητα είναι απόγονοι λαών με υψηλό πολιτισμό και ότι έχουν πολύ μικρή πια συγγένεια με λαούς που ζούσαν μέσα σε γιούρτες.

Θα έπρεπε να επιδεικνύουν απόλυτα φιλικά αισθήματα προς τους γειτονικούς λαούς και ιδιαίτερα προς τους Έλληνες αφού όπου σκοντάψουν υπάρχουν από κάτω χωμένα αρχαία Ελληνικά μάρμαρα όσο και επιβλητικά βλέπουμε παντού Ελληνικές Επιγραφές.

Αυτός είναι ο λόγος που στεναχωριέμαι και πολλές φορές έχω πει ότι μας ενώνουν πιο πολλά από ότι μας χωρίζουν.

Δυστυχώς κάποιοι αμόρφωτοι παρανοϊκοί γενίτσαροι σαν τον Ταγίπ Ερντογάν ζούνε σε ένα φανταστικό σύμπαν με πολλά ψυχολογικά συμπλέγματα και για αυτό ο Ταγίπ, ο οποίος δεν μπόρεσε να δει τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και δεν πρόκειται, με τις «μικρές» απεγνωσμένες πράξεις του, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό, του υπό κατάρρευση και από πείνα λαό του, όπως η τελευταία με την Αγιά Σοφιά, θα παραμείνει γνωστός στην ιστορία ως ο Ερντογάν ο μικρός, ο πολύ μικρός και ο απολίτιστος και βάρβαρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here