Γυναίκα πήγε για τεστ παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε...γυναίκα

Γυναίκα που πήγε σε δημόσιο αγγλικό νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει εξέταση πρόληψης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας (τεστ παπ), βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν,

αντί για γυναίκα νοσοκόμα, την οποία ζήτησε προκειμένου να νιώθει πιο άνετα, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, ήρθε ένας άντρας με μούσι. Όταν του επεσήμανε ότι ζήτησε γυναίκα για την εξέταση, εκείνος της απάντησε ότι… αισθανόταν πως ήταν γυναίκα και έτσι τον είχε αποδεχθή και το περιβάλλον του και το Νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν…!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της Daily mail, η γυναίκα επέμεινε, λέγοντας ότι το άτομο που ορίστηκε από το Νοσοκομείο, παρά την επιθυμία της, ήταν βιολογικά άντρας («biologically man»), για να πάρει την απάντηση ότι το γένος του δεν ήταν αντρικό («my gender is not male»)!

Η γυναίκα αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει την εξέταση και διαμαρτυρήθηκε τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στο αγγλικό Υπουργείο Υγείας, λέγοντας ότι, «όσοι δεν νιώθουν άνετα με την κατάσταση αυτή, παρουσιάζονται δήθεν σαν θρησκόληπτοι και έτσι αναγκάστηκα να νιώσω».

Ο James Caspian, ψυχοθεραπευτής ειδικευμένος στους διεμφυλικούς και ακτιβιστής των lgbt, που όμως αντιτίθεται στην αλλαγή ταυτότητας φύλου χωρίς ιατρική διάγνωση και είναι γνωστός από την υπόθεση απαγόρευσής του να ερευνήσει τους λόγους της αύξησης των περιπτώσεων μεταστροφής των ατόμων που άλλαξαν φύλο (βλ. https://goo.gl/pn2MKo), προέβη σε ένα ενδιαφέρον σχόλιο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι τέτοιες περιπτώσεις θα γίνουν συχνότερες, εάν προκριθεί στην Αγγλία η προτεινόμενη δήλωση αλλαγής ταυτότητας φύλου χωρίς προηγούμενη ιατρική γνωμάτευση (ήδη ψηφίστηκε στην Ελλάδα, ως γνωστόν, στον πρόσφατο νόμο περί ταυτότητας φύλου) και ότι οι πολιτικοί δεν έχουν καταλάβει τις επιπτώσεις μιας τέτοιας ρύθμισης.

Πάντως, το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (NHS) ζήτησε τελικά συγγνώμη από τη γυναίκα, ενώ και το προσωπικό του Νοσοκομείου παραδέχθηκε ότι δεν χειρίστηκε σωστά και επαγγελματικά το περιστατικό και ότι έπρεπε να σεβαστεί την επιθυμία της γυναίκας.

Πηγές: Dromokirix

Γυναίκα πήγε για Τεστ Παπ και ζήτησε γυναίκα νοσοκόμα, αλλά ήρθε άντρας με μούσι που δήλωνε… γυναίκα!

http://stalagmaties.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5224421/NHS-apologises-woman-allocated-transsexual-nurse.html

Η μ έ τ ε ρ ο   σ χ ό λ ι ο:

Εμείς, απλά, όντας… «προοδευτικότεροι» (..!) από του Εγγλέζους, προχωρήσαμε στην θεσμοθέτηση αυτών των τραγελαφικών καταστάσεων, χωρίς να υπολογίζουμε ούτε τις παραδόσεις, ούτε την ιδιοσυγκρασία, ούτε την Θρησκευτικότητα, ούτε την Ελληνορθόδοξη Ιστορία μας…

Η αυθάδεια, βέβαια, η θρασύτητα και η φασιστική νοοτροπία, των «ψευτοπροοδευτικών Συριζαίων», καλά κρατεί, δυστυχώς, και μετά την πανωλεθρία που υπέστησαν στις πρόσφατες εκλογές…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η αλλαγή ουσιωδών διατάξεων του ποινικού κώδικα όχι μόνο για να εξυπηρετήσουν το δικό τους παρακράτος της τρομοκρατίας και της παρανομίας, αλλά και για να αποκαθηλώσουν κάθε σεβασμό και δέος  προς τον Θεό, με την αποποινικοποίηση της βλασφημίας κατά των Θείων…!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here