Στο Ξενοδοχείο Apollon Beach στην Ρόδο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρωτοπρεσβύτερος – εκπαιδευτικός Κυριακός Μανέτας.

Σε κλίμα συγκίνησης και με την δέουσα σεμνότητα ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Φώτης Χατζηδιάκος τίμησε απονέμοντας σχετικό τιμητικό βραβείο, αφού πρωτίστως εκτίμησε την εν γένει προσφορά τους στην εκκλησία αλλά και στον λαό του Θεού, τους ιερείς εν πρώτοις το τιμώμενο πρόσωπο ήταν και ο γνωστός τοις πάσι πατήρ Κυριακός Μανέττας, ο οποίος είναι και ο πρώτος εφημέριος του πανεπιστημιακού ναού της Αγίας Ειρήνης και Τριών Ιεραρχών επί 31 χρόνια και για την άρτια οργάνωση της δράσης του εν λόγω ναού και την πρωτότυπη προσέγγιση της σπουδάζουσας νεολαίας.

Την όλη τελετή ελάμπρυναν με την παρουσία τους πλήθος αρχών και ανθρώπων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Αρχιμανδρίτου π. Τιμοθέου Τσισμανίδη εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, ο οποίος ηύφρανε τους παρευρισκομένους με την μελωδική του φωνή σε ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Λίγκας είναι πρότυπο ήθους  και η με την ευθύτητα και το κύρος του καταφέρνει να συναρπάσει ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο “άθεο”.

Ο δε πατήρ Γεώργιος Τοκούζης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι, με μεγάλο έργο και η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του είναι μεγάλη.

Οι παραδοσιακοί μουσικοί κ. Στέφανος Θαρρενός, κ. Θανάσης Αγγελής, κ. Κώστας Μίγκλης με τα παραδοσιακά τους τραγούδια ξεσήκωσαν τον κόσμο για χορό !

Τέλος, είναι τύχη αγαθή όταν η πολιτεία τιμά και αναγνωρίζει τον ανιδιοτελή αγώνα κάποιων διακεκριμένων ανθρώπων, αφού η οποία επιβράβευση συνεπάγεται την συνέχιση των αγαθών σκοπών αυτών που έχουν απώτερο σκοπό την ανακούφιση και την διακονία του περιούσιου λαού της Ρόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here