Ιωάννης Μιχαλέτος

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή του Southeast European office of the World Security Network Foundation, κ. Ιωάννη Μιχαλέτου, με θέμα «Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση – Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ». Η διάλεξη έγινε στις 16/03/15 στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου.

*

Ο κ. Μιχαλέτος, στα 23 λεπτά του βίντεο, αφού εξηγεί ότι θα προσεγγίσει το Ισλάμ όχι ως θρησκεία αλλά ως πολιτικό και κοινωνικό σύστημα (θεοκρατία), εξηγεί τι συμβαίνει με το Ισλάμ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Οι αποκαλύψεις του, επιστημονικά τεκμηριωμένες, δεν σηκώνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

*

O Ιωάννης Μιχαλέτος είναι σύμβουλος και αναλυτής για θέματα ασφάλειας με εξειδίκευση στην έρευνα των εξελισσόμενων ασύμμετρων απειλών στην Ν.Α Ευρώπη (Δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος, Ισλαμική τρομοκρατία, πολιτικός εξτρεμισμός, παράνομη μετανάστευση, ομάδες πολιτικής αποσταθεροποίησης) και τις εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα της περιοχής (Ενεργειακά έργα υποδομής, επενδύσεις, ασφάλεια υποδομών, περιφερειακές ενεργειακές πολιτικές).

*

Συνεργάζεται με το «Ελληνικό Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας», το IHS Jane‘s Group και με κέντρα ερευνών και εξειδικευμένες εκδόσεις στη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Καναδά, Ιταλία, ΗΠΑ κ.α. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια προσκεκλημένος του ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΥΠΕΞ διαφόρων κρατών και συχνά παραθέτει συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here