Τι είναι ο Βιοσυντονισμός ;

Ο σχεδιασμός και κατασκευή ιατρικών συσκευών ξεκίνησε το 1992 από την επιστημονικό-παραγωγική Επιχείρηση (ειδική εταιρική μορφή της Ρωσίας) με την επωνυμία “Alice” υπό τη διεύθυνση του ακαδημαϊκού της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών Sergey Petrovic Konoplev, εφευρέτη ταλαντούχου, πολύπλευρου και ανήσυχου. Το 1996 η εταιρία σχεδίασε μια συσκευή για την προστασία από την αδύνατη ακτινοβολία.
 
Η συσκευή αυτή είχε δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές κλινικές στη Ρωσία όπως το Δεύτερο Κεντρικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο «P. Mandryka», στο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής της Ρωσίας, στη γυναικολογική κλινική № 2 της Μόσχας και άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις, στη Δημοτική Αστυνομία, σε ειδικές αστυνομικές μονάδες της Μόσχας που στόχο έχουν την καταστολή της βίας των πόλεων και σε άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου στη Μόσχα. Η συσκευή αυτή μεταγενέστερα βελτιώθηκε στηριζόμενη στη μέθοδο της ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά της.
 
Το 1998 παράχθηκε η συσκευή θεραπείας με βιοσυντονισμό, η οποία λόγω της πρωτοπορίας και της μοναδικότητάς της κατοχυρώθηκε ως πατέντα ευρεσιτεχνίας.
Ακολούθησε ο συνδυασμός της θεραπείας με ηλεκτρομαγνητικά κύματα με το βιο-συντονισμό, αποτέλεσμα του οποίου ήταν η κατασκευή της διαγνωστικής συσκευής «DETA-Professional».

Στις 10 Απριλίου 1998 το Υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας χορήγησε στην εταιρία άδεια χρησιμοποίησης της συσκευής για ηλεκτρο-διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις και ηλεκτρομαγνητική θεραπεία και παράλληλα της επέτρεψε να διενεργήσει κλινικές μελέτες με τις ιατρικές συσκευές τύπου DETA.
 
Μέχρι πρόσφατα οι συσκευές της εταιρίας “Alice” πωλούνταν τόσο μέσω των καταστημάτων όσο και μέσω των εταιριών δικτυακού μάρκετινγ. Μετά την κατάκτηση μακρόχρονης εμπειρίας στην προώθηση των προϊόντων της, η εταιρία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό της δίκτυο συνεργατών, ο σκοπός του οποίου είναι να φέρει τους ανθρώπους όχι μόνο υγεία αλλά και οικονομική ανεξαρτησία. 
 
1. Για περισσότερες πληροφορίες για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis, και για το τεστ βιοσυντονισμού.
2. Για να κλείσετε ένα ραντεβού για να κάνετε Τέστ Διάγνωση βιοσυντονισμού.
3. Για να μάθετε το πως μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από την προώθηση των συσκευών βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS

Τηλεφωνήστε ή στείλτε e-mail για πληροφορίες και διαγνώσεις :
κιν. 698.939.7324 e-mail: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ