Περιγραφή της Συσκευής DeVita-AP.

 
Η συσκευή DeVita-AP με τα 30 πλέον προγράμματα θεραπείας είναι μοναδική λύση, για να καταπολεμήσει βακτήρια, ιούς, μύκητες και παράσιτα.
 
Ο θάνατος ενός παρασίτου συμβαίνει όταν η συχνότητα συντονισμού ταιριάζει με εκείνη του παρασίτου εν λόγω. Αυτό είναι το φαινόμενο του βιοσυντονισμού με την φορητή συσκευή DeVita-AP.


Η συσκευή DeVita-AP περιέχει προγράμματα με συγκεκριμένες συχνότητες για την θανάτωση βακτηρίων, ιών, μυκήτων, καθώς και μια ευρεία ποικιλία των παρασίτων. Αυτό είναι το AP νέας γενιάς με 30 προεγκατεστημένα προγράμματα, σε αντίθεση με τα 20 στην παλαιότερη έκδοση.
 
Η συσκευή πρέπει να βρίσκεται κοντά στο σώμα μας με την πλευρά της οθόνης στραμμένη προς τα έξω, καθώς το πίσω μέρος της συσκευής περιέχει την κεραία. Κάποιος μπορεί να τρέξει τα προγράμματα καθημερινά, πάντα τρέχει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο τέλος του κάθε προγράμματος. Το καλύτερο για να καθαρίσετε από αυτά, χρησιμοποιείτε πρώτα το πρόγραμμα για τα παράσιτα, μετά για τα βακτήρια και στην συνέχεια για μύκητες και ιούς – όλα αυτά τα προγράμματα μπορεί να τα χρησιμοποιήσετε για 30-40 ημέρες.
 
Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν τη δική τους συχνότητα συντονισμού ή «προσωπική δονήσεις”. Αν κάποιος μπορεί να ταιριάξει με αυτές τις συχνότητες ή δονήσεις, ακριβώς τότε ο μικροοργανισμός θα απορροφήσει αυτή την ενέργεια και να σκάσει και να πεθάνουν. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί η συσκευή DeVita-AP παράγει αυτές τις ακριβείς συχνότητες που πετάει τους μικροοργανισμούς στο σώμα και να τους σκοτώσει. Αυτό είναι πραγματικά τεχνολογία αιχμής, στην ιατρική του 21ου αιώνα!


Οι συσκευές αυτές διαμορφώνουν μέσα σε ένα εύρος συχνοτήτων από 0,1 Hz έως 86.000 Hz, οδηγώντας σε ένα 27 MHz φέροντος κύματος.
 
Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα των συχνοτήτων για την εξάλειψη όλων των τύπων μικροοργανισμών όπως ασκαρίδες, Mycoplasma, τριχομονάδες, ονυχομυκητίαση, Staphylococcus, Streptococcus, χλαμύδια, ιό του έρπη, ιό Epstein-Barr, τον κυτταρομεγαλοϊό, Candida και πολλοί άλλοι.
 
Πρόσφατη έρευνα στο Journal of Translational Medicine έδειξε ότι πολλοί από αυτούς τους μικροοργανισμούς μπορεί πραγματικά να προκαλέσει καρκίνο.
 
Η λειτουργία των συσκευών είναι πραγματικά αρκετά απλή, με ένα on και off διακόπτη και ένα πάνω και κάτω βέλος για κύλιση μέσω των προγραμμάτων που εμφανίζονται στη μικρή οθόνη. Είναι σαν τη λειτουργία του κινητού σας τηλεφώνου, αλλά φανταστείτε αν το κινητό σας τηλέφωνο θα μπορούσε να θεραπεύσει τόσα πολλά διαφορετικά παθογόνα, ενώ κάθεται στην τσέπη σας – αυτό είναι ακριβώς ότι η συσκευή DeVita-AP μπορεί να κάνει.


Αυτή η θεραπευτική συσκευή μπορεί επίσης να προγραμματιστεί από έναν καταρτισμένο επαγγελματία υγείας με τη χρήση ειδικού λογισμικού για τη μεταφορά συχνότητες επάνω στη συσκευή ώστε να είναι πολύ προσωπικό για ατόμου που το χρησιμοποιεί. Είναι σαν να έχετε “τον προσωπικό σας γιατρό” στην τσέπη σας! Αυτή η συσκευή μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλλει από τον οργανισμό ένα τεράστιο ποσό των μικροοργανισμών, όπως:
 
Ιοί – 90 διαφορετικούς τύπους
 
Βακτήρια – 91 διαφορετικούς τύπους
 
Μύκητες – 61 διαφορετικούς τύπους
 
Πρωτόζωα – 31 διαφορετικούς τύπους
 
Έλμινθες – 33 διαφορετικούς τύπους 
 
1. Για περισσότερες πληροφορίες για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis, και για το τεστ βιοσυντονισμού.
2. Για να κλείσετε ένα ραντεβού για να κάνετε Τέστ Διάγνωση βιοσυντονισμού.
3. Για να μάθετε το πως μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από την προώθηση των συσκευών βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS

Τηλεφωνήστε ή στείλτε e-mail για πληροφορίες και διαγνώσεις :
κιν. 698.939.7324 e-mail: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here