Περιγραφή της Συσκευής DeVita Energy.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
 
Στη φύση και στην καθημερινή ζωή υπάρχουν άπειρες πηγές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, οι μαγνήτες, εκατοντάδες οικιακές συσκευές, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το ηλιακό φως, οι μηχανές laser, είναι πηγές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

 
Ανάλογα με τη συχνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, αυτή χωρίζεται σε μικροκύματα, ραδιοκύματα, υπέρυθρη ακτινοβολία, ορατό φως, υπεριώδη ακτινοβολία, ακτίνες Χ, ακτίνες Γάμμα, κοσμική ακτινοβολία.


Η DEVITA MINI ENERGY είναι μία μίνι φορητή συσκευή στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου, η οποία μας προστατεύει από την πολύ βλαβερή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών, των WIFI, του Μετρό (πολύ υψηλή), των ηλεκτρικών συσκευών γενικότερα και από την γεωπαθητική επιβάρυνση της γης.

 
Τι επιτυγχάνουμε μετά την 10λεπτή χρήση του προγράμματος:
 
1) Πλήρη ανανέωση της κυτταρικής μας ενέργειας μέσα σε 15 λεπτά
 
2) Προστασία από αρνητικές εξωγενείς ενέργειες. Προστασία από αρνητικά άτομα. Προστασία από άτομα ενεργειακά «ΒΑΜΠΙΡ»
 
3) Συνεισφέρει σημαντικά στην βελτίωση της διάθεσης, (τόνωση των 7 τσάκρα, της αύρας) και όλων των λειτουργιών του οργανισμού, που έχουν σχέση με την καλή μας διάθεση και με την ζωντάνια μας.

 
Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ STRESS

 
Το ηλεκτρομαγνητικό στρες (Electro Magnetic Frequency Stress – EMF Stress – Η/Μ Στρες) ή αλλιώς ηλεκτρομαγνητική ρύπανση οφείλεται σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που προέρχονται: από το εξωτερικό Η/Μ νέφος, το οποίο δημιουργείται: από κεραίες (τηλεόρασης, κινητών τηλεφώνων), ραντάρ, πυλώνες, υποσταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος, γραμμές τρένων και τρόλεϊ από τα UMTS (ασύρματα δίκτυα μεταφοράς δεδομένων, τα οποία είναι πολύ ισχυρά). Από την οικιακή Η/Μ ρύπανση τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, τα ασύρματα τηλέφωνα, τα κινητά τηλέφωνα, την ασύρματη ενδοεπικοινωνία τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τα ασύρματα οικιακά δίκτυα.

 
Το ηλεκτρομαγνητικό stress είναι υπεύθυνο για : Υψηλό ρίσκο για νευρολογικές καταστάσεις. Μείωση των εγκεφαλικών κυττάρων. Καρκινογενέσεις. Προβλήματα κυκλοφορικού συστήματος. Έλλειψη συγκέντρωσης, ύπνου και όρεξης. Αναπνευστικές δυσλειτουργίες. Καρδιακές δυσλειτουργίες. Δερματικά εξανθήματα. Αλλεργίες. Προβλήματα θυρεοειδούς. Ινομυαλγία. Κόπωση επινεφριδίων, ( κ.α.)

 
Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

 
Με τον όρο «Γεωπαθητική Επιβάρυνση», εννοούμε το σύνολο των συνεπειών που μπορεί να έχει στον οργανισμό μας, η επί μακρόν παραμονή μας σε χώρους που επηρεάζονται από τοξικές γεωακτινοβολίες. ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ: σε υπόγειες φλέβες νερού και λιμνάζοντα ύδατα, ρήγματα, σπήλαια, ενώσεις τεκτονικών πλακών σε διασταυρώσεις ενεργειακών δικτύων (Hartman, Curry κ.τ.λ.). σε ανθρώπινες κατασκευές (σήραγγες, ορυχεία, υπόγεια).

 
Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας (ΠΟΥ) έχει αναγνωρίσει ότι το S.B.S (sick building syndrome) είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό υπεύθυνο για: Πονοκεφάλους. Αναπνευστικά προβλήματα. Αϋπνίες. Ξηροδερμίες. Πρόβλημα συγκέντρωσης . Κατάθλιψη. Κόπωση. Αλλεργίες. Εξασθένηση μνήμης. Καρδιακά προβλήματα. Οφθαλμικές διαταραχές κ.α.

 
Η συσκευή MINI ENERGY είναι πολύ απλή στην χρήση, το πρόγραμμα διαρκεί 10 λεπτά και με 2-3 εφαρμογές είστε καλυμμένοι όλη την ημέρα. Μία μοναδική συσκευή που μπορεί να την χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια. Η συσκευή κατασκευάστηκε μετά από έρευνες 2 ετών.  
 
1. Για περισσότερες πληροφορίες για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis, και για το τεστ βιοσυντονισμού,
2. Για να κλείσετε ένα ραντεβού για να κάνετε Τέστ Διάγνωση βιοσυντονισμού.
3. Για να μάθετε το πως μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από την προώθηση των συσκευών βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS
 
Τηλεφωνήστε ή στείλτε e-mail για πληροφορίες και διαγνώσεις : 
κιν. 698.939.7324 e-mail: [email protected]
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here