Συσκευή - DETA PROFESSIONAL.

Η συσκευή Deta Professional αποτελεί ότι πιο ολοκληρωμένο έχει να παρουσιάσει , όσο αφορά την διάγνωση , η εταιρία DetaElis. Έχει την ικανότητα να κάνει την διάγνωση αλλά και την θεραπεία σχεδόν όλων των ασθενειών. Πρόκειται για την μητέρα των διαγνωστικών συσκευών της DetaElis.
 
Πρόκειται για μία εξαιρετικά ακριβής συσκευή και έχει αναγνωρισθεί από το υπουργείο υγείας τόσο της Ρωσίας όσο της Αμερικής και του Ισραήλ , καθώς και άλλων χωρών , ωε επίσημη μέθοδος διάγνωσης.

Πρόκειται για μία συσκευή η οποία προβαίνει σε έλεγχο του οργανισμού μας σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Εξετάζει την φυσιολογική δομή του σώματος , την βιοχημική καθώς και την ψυχοσυναισθηματική λειτουργία του.
 
Η συσκευή έχει την δυνατότητα να προβλέπει πόσο αποτελεσματική είναι η θεραπευτική αγωγή με αποτέλεσμα να μας παρέχει την δυνατότητα να αναπροσαρμόζουμε την θεραπεία μας προς την σωστή κατεύθυνση. Η θεραπεία έτσι γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομεί χρόνο , χρήμα αλλά και ψυχικά αποθέματα στον ασθενή.
Η συσκευή πέρα της διάγνωσης έχει την ικανότητα να εφαρμόσει 5 διαφορετικές μεθόδους θεραπείας. Εφαρμόζει :
1. Θεραπεία με ηλεκτρο-βελονισμό
2. Θεραπεία βιο-συντονισμού
3. Κβαντική θεραπεία
4. Ηλεκτρομαγνητική θεραπεία
5. Συνδυαστική θεραπεία
 
Η συσκευή κατά βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες του χώρου των ιατρικών αλλά και παραϊατρικών επαγγελμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ρεφλεξιολόγους , φυσιοθεραπευτές , σε ιατρεία ομοιοπαθητικής , σε διαγνωστικά κέντρα , σε κέντρα αποκατάστασης , σε κέντρα ολιστικής ιατρικής αλλά και από ιατρούς κλασσικής ιατρικής όλων των ειδικοτήτων όπως καρδιολόγοι , ουρολόγοι καθώς και διάφορες άλλες ειδικότητες.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορθή χρήση της DetaProfessionalκαθώς και των υπόλοιπων διαγνωστικών συσκευών της εταιρίας DetaElisείναι υποχρεωτική η παρακολούθηση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων τα οποία οργανώνει η ίδια η εταιρία κατά καιρούς στην χώρα μας.
 
Συσκευή – DETA PHARMA

Deta Pharma
Πρόκειται για μία συσκευή διάγνωσης και απευθύνεται αποκλειστικά σε γιατρούς. Είναι μία συσκευή η οποία επιτρέπει στους γιατρούς να κάνουν εξέταση στον ασθενή, η οποία εξέταση θα αποκαλύψει το πρόβλημα ή τα προβλήματα τα οποία επηρεάζουν τον οργανισμό του ασθενή.
 
Σε αντίθεση με τις θεραπευτικές συσκευές η χρήση της DetaPharmaδεν είναι απλή. Η χρήση της προϋποθέτει εκπαίδευση την οποία αναλαμβάνει στην χώρα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα η ίδια η DetaElis , με διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία διοργανώνει για όλους τους ενδιαφερόμενους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γιατροί ή οποιοσδήποτε ασχολείται με τον κλάδο της Ιατρικής.
 
Η εταιρία DetaElis δεν θα μπορούσε να εμπιστευθεί ένα τόσο σοβαρό κομμάτι όπως η διάγνωση σε άτομα χωρίς το αντίστοιχο γνωστικό υπόβαθρο. Το θέμα υγεία είναι το πλέον σοβαρό , κανείς δεν μπορεί να παίζει με κάτι τέτοιο. Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και σαν τέτοια την αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
 
1. Για περισσότερες πληροφορίες για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis, και για το τεστ βιοσυντονισμού,
2. Για να κλείσετε ένα ραντεβού για να κάνετε Τέστ Διάγνωση βιοσυντονισμού.
3. Για να μάθετε το πως μπορείτε να επωφεληθείτε οικονομικά από την προώθηση των συσκευών βιοσυντονισμού της εταιρίας DETA ELIS

 
Τηλεφωνήστε ή στείλτε e-mail για πληροφορίες και διαγνώσεις :
κιν. 698.939.7324 e-mail: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here