ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ: Κυριακή του Τυφλού – 24η Μαΐου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κυριακής του Τυφλού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 24 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Κυριακή του Τυφλού: Η Θεραπεία του εκ γενετής Τυφλού

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 24 Μαΐου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 24 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Ώρα έναρξης: 07.45
Κυριακή του Τυφλού – 24η Μαΐου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κυριακής του Τυφλού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο Κυριακή του Τυφλού LIVE στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here