epitaph adoration.JPG

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ LIVE ΤΩΡΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 16 Απριλίου 2020 με τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου μας, από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

LIVE ΤΩΡΑ: Η Ακολουθία και τα Εγκώμια του Επιταφίου Θρήνου – Μεγάλη Παρασκευή Εσπέρας (Όρθρος Μεγάλου Σαββάτου).

Η Ακολουθία και τα Εγκώμια του Επιταφίου Θρήνου – Μεγάλη Παρασκευή Εσπέρας (Όρθρος Μεγάλου Σαββάτου).

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 17 Απριλίου 2020 με τα τα Εγκώμια του Επιταφίου Θρήνου, από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Ώρα έναρξης: 18:00

Ιερός Ιδρυματικός Ναός Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Κολύμπια Ρόδου – Μεγάλη Παρασκευή – 17η Απριλίου 2020 – Ώρα 18:00 – Ακολουθία και Εγκώμια Επιταφίου Θρήνου – Ιερουργός, Αθανάσιος Μισσός, Αρχιμανδρίτης

Το Σάββατο, αφού συγκεντρώθηκαν οι αρχιερείς και οι φαρισαίοι στο Πόντιο Πιλάτο, τον παρακάλεσαν να ασφαλίσει τον τάφο του Ιησού για τρεις ημέρες διότι, καθώς έλεγαν, «έχουμε υποψία μήπως οι μαθητές Του, αφού κλέψουν την νύχτα το ενταφιασμένο Του σώμα κηρύξουν έπειτα στο λαό ως αληθινή την ανάσταση την οποία προείπε ο πλάνος εκείνος, όταν ακόμη ζούσε· και τότε θα είναι η τελευταία πλάνη χειρότερη της πρώτης».

Αυτά αφού είπαν στον Πόντιο Πιλάτο και αφού πήραν την άδεια του, έφυγαν και σφράγισαν τον τάφο τοποθετώντας εκεί για ασφάλεια του κουστωδία, δηλαδή στρατιωτική φρουρά.

Η συνέχεια στο άρθρο LIVE ΤΩΡΑ: Ακολουθία Επιταφίου-Περιφορά από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Στείλτε προσευχές στον Ι.Ν Αγίου Τρύφωνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here