Όταν η εθνική μας τύχη διακυβεύεται από μακεδνούς προς την Ελληνική συνείδηση εγκεφάλους

Σε μια προσπάθεια ετοιμολογίας του ονόματος Μακεδών – Μακεδονία βλέπουμε ότι αυτή συνάγεται εκ του μακενδός  (= απόμακρος) καθότι η ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Μακεδονίας ήταν το όριο της Ελλάδας που ανέκαθεν κατοικούσαν τα Ελληνικά φύλα.

Η περιοχή έρχεται στο προσκήνιο του Ελληνικού κόσμου με τον χαρισματικό Βασιλιά Φίλιππο τον Β’ και φθάνει στο απώγειο της δόξας με τον πανθομολογουμένως Μέγα Βασιλιά και διάδοχο του Αλέξανδρο.

Χθες η Ελληνική Κυβέρνηση παιάνιζε ότι επήλθε σύγκλιση μεταξύ των διμερών διαβουλεύσεων περί της ονομασίας των Σκοπίων.

Η Εθνική μας Κυβέρνηση είναι πρόθυμη στο βωμό της ενοποίησης των Σκοπιανών να διχάσει τον Ελληνικό Λαό. Σκοπίμως λησμονεί τους Μακεδονικούς αγώνες αφού πρέπει να αρέσει σε Ροκφέλερ και Ρόθντσιλτ παρά στον Ελληνικό Λαό και τις προσδοκίες του.

Όλη η ιστορία παραχαράσσεται και η αρχαιολογική σκαπάνη αποκρύπτεται.

Οι Σλάβοι με παρουσία μεταγενέστερη στην Βαλκανική, επί Βυζαντίου, προσπαθούν να υποκλέψουν στοιχεία Ελληνικά, ώστε να ονοματοδοθούν και να νοηματοδοθούν. Ομιλούν περί Μακεδονικού Έθνους και Γλώσσας τη στιγμή που διακεκριμένοι Σκοπιανοί Ηγέτες στο παρελθόν είχαν προβεί σε δηλώσεις περί του αντιθέτου. Και παρόλο που όλα είναι τακτοποιημένα προ καιρού κάποιοι επιμένουν να μιλούν για διαπραγματεύσεις ενώ κάποιοι άλλοι καλούν τον λαό σε διαμαρτυρία.

Ποιο νόημα όμως έχει η όποια διαμαρτυρία ;

Όλα είναι προμελετημένα και μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για να ανακοινωθούν. Όσοι διαμαρτύρονται και τα  ΜΜΕ τους παρουσιάζουν ως γραφικές βοώσες φωνές. Η «για πρώτη φορά αριστερά» Κυβέρνηση ξεπούλησε τα πάντα εκμεταλλευόμενη την ηθική σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Οι εθνικοί μας όμως μειοδότες δεν θα έχουν αίσιο τέλος.

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρός Χριστόδουλος προφητικά είχε αναφερθεί για την Μακεδονία, ότι θα σώσει την Ελλάδα, δηλαδή θα αφυπνίσει τους Έλληνες και θα τους εκβάλει από τον λήθαργο της αδράνειας.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

Ο Παύλος Μελάς αναμένει την δικαίωση του και προσκαρτερεί την αφύπνιση μας !

 

Οι καιροί ου μενετοί.

Ιδού παιδίον δόξης λαμπρόν

Αθανάσιος Μισσός, Αρχιμανδρίτης Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here