Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο σήμερα για τον υπέρ πίστεως και πατρίδος εκπεσόντα Κωνσταντίνο Κατσίφα και οι μάσκες έπεσαν. Οι Ελληνόψυχοι Έλληνες τίμησαν τον τεθνεώτα ενώ οι θρασύδειλοι Αλβανοί επειδή ακόμα και νεκρό τον φοβούνται έκλεισαν τα σύνορα.

Ο πόνος αβάσταχτος για τη μητέρα του Κωνσταντίνου ενώ στη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης «λύγισε» και ο ιερέας.

Δυνάμεις ΜΑΤ εμποδίζουν Έλληνες να πάνε στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σκηνικό έντασης δημιουργήθηκε στα Ελληνοαλβανικά σύνορα καθώς Έλληνες εμποδίστηκαν να προχωρήσουν προς τη Βόρειο Ήπειρο για να παρευρεθούν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Υπό τον φόβο δημιουργίας επεισοδίων στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, η αστυνομία απώθησε τους Έλληνες που βρίσκονται με λεωφορεία στα σύνορα.

Μάλιστα υπάρχει αναφορά ότι σε έναν άνδρα που του έγινε σωματικός έλεγχος και δεν διαπιστώθηκε κάτι επιλήψιμο, του έγινε έλεγχος στο κινητό του τηλέφωνο. Μπήκαν ακόμα και στο προφίλ του στο facebook όπου βρήκαν μία φωτογραφία του Κατσίφα και του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα.

«Θύματα» αυτής της κατάστασης έπεσαν και οι δημοσιογράφοι καθώς επί τουλάχιστον δύο ώρες χθες οι τελωνειακές αρχές καθυστερούσαν με διάφορες αστείες δικαιολογίες την είσοδό τους στη χώρα. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβει ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος.

Η πρώτη και τελευταία φορά αριστερά κυβέρνηση σιωπά ένοχα.

Η Ελλάς κατά χθονός έκρυψεν Κωνσταντίνον ευκλεή τοις ένερθεν έντιμον νεκροίς. Η ελληνική κυβέρνηση ποιεί την νίσσαν καθότι το ανθηρωΐκό ιδεώδες μόνο συνάδει με τις θεωρίες των συνιστωσών της .

Η αλβανική κυβέρνηση πάλι δράττεται της ευκαιρίας να διατρανώσει την ύπαρξή της και να εγείρει κεφαλήν στα Βαλκάνια.

Τι είδους διπλωματία η Ελληνική Κυβέρνηση κρατά προς τους Αλβανοφασίστες μόνο διπλωματία δεν είναι. Αίσχος και ντροπή. Ποτέ ξανά Αριστερό Συνονθύλευμα στον πρωθυπουργικό θώκο της Ελλάδος από εμένα.

Ας μην χαίρονται ότι διέλυσαν το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα γιατί οι Εθνομάρτυρες πλέον είναι Αθάνατοι και πάντα θα τιμάται η μνήμη του 28 Οκτώβρη στις Βουλιαράτες στο Μνημείο των Πεσόντων μαζί με όλους τους Ελληνες …. ” ο καιρός γαρ εγγύς ”.

Κλείνω με την δήλωση του μακαριστού Κωνσταντίνου Κατσίφα την 26 Ιουλίου 2017

“Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία”. Προϋπόθεση της ελευθερίας είναι η ευψυχία, η γενναιότητα και η ανδρεία.

Η δειλία είναι η αιτία της δουλείας και της σκλαβιάς.

Η ζωή κάτω από το ζυγό της τυραννίας δεν έχει νόημα και αξία.

Η ελευθερία δε χαρίζεται, αλλά είναι έπαθλο που το κερδίζει ο άνθρωπος με τον αγώνα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here