Οι διψώντες πορεύεσθε εφ' ύδωρ

Η Διαδικτυακή μας εφημερίδα ekklisiaonline παρατηρώντας την αγωνία και την φιλομάθεια των καλή τη πίστει επισκεπτών της, καινοτομεί και προβαίνει σ΄ έναν πρωτότυπο τρόπο Ορθοδόξου κατηχήσεως και συνομιλίας με online σύνδεση σε τακτές ημέρες και ώρες, ώστε να αντλήσει νάματα εκ πείρας και σοφίας αγιοπατερικής και να δώσει αποκρίσεις στα ποικίλα ερωτήματα αλλά και προσευχητική στήριξη ευσεβών χριστιανών.

Στις ερωταποκρίσεις πρωτοστατεί και συντονίζει ο ελλογιμώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός, του οποίου το βιογραφικό βρίθει σπουδών και διακρίσεων, ενώ η πολυετής παρουσία του στον ιερό κλήρο τον έχει χαλυβδώσει πνευματικά.

Οι διάλογοι κατοχυρώνονται και τεκμηριώνονται βιβλικά και αγιοπατερικά και όχι κατά το δοκούν. Το ευτυχές είναι ό,τι  στις όποιες απορίες δίδονται απαντήσεις στηριγμένες στην εκκλησιαστική γραμματεία και στην θύραθεν παιδεία. Είμαστε πρόθυμοι να καταπιαστούμε με ό,τι θέμα άπτεται της ανησυχίας σας εκκλησιαστικού, κοινωνικού και ανθρωπιστικού επιπέδου.

Η διαδικτυακή συνομιλία θα είναι δημοκρατική, αδέσμευτη και απαλλαγμένη από στερεότυπα και τον ανιαρό ξύλινο λόγο των πολλών.

Όσοι πιστοί προσέλθετε !

Ένας άξιος Γέροντας καθημερινά στο πλευρό των πιστών – Νέα υπηρεσία από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here